“Pas maar op, Kaulitz. Straks beland die pannenkoek nog in je gezicht.”
“Dat kan je niet maken”, hoorde ik Tom grommen vanachter het fornuis. “Ik ben hier speciaal vroeg voor opgestaan en dat om jou te verassen. Dus gooi er alsjeblieft niet mee. Voor mijn part gooi je met alles dat je tegenkomt, maar niet met dat.” Tom draaide zich om en trok zijn wenkbrauw omhoog bij het zien van onze gezichten. “Het was een grapje Tom. Een grap.” Hij mompelde wat onverstaanbaars en kwam toen aangelopen met een eerste goudbruine pannenkoek. “Dankjewel”, zei ik hyper. Ik nam meteen de suiker en bezaaide de hele pannenkoek ermee. Wat was het toch heerlijk om dit als ontbijt te krijgen.
“Heerlijk Tom, echtwaar”, zei ik nadat ik vier stuks naar binnen gewerkt had. Het was al lang geleden dat ik nog zo’n lekkere pannenkoeken gegeten had. Tom’s gezicht lichtte even op, duidelijk trots op zijn prestatie. “Ik dacht dat Bill de enige was die kon koken?” Ik herinnerde me vaag iets over Tom en spaghettisaus. “Onderschat me niet, Chaya.” “Ik heb het hem geleerd”, onderbrak Bill hem. Geweldig, ik had hen blijkbaar aangestoken met mijn sarcasme. Bill slaakte een plotse kreet uit. Geschrokken keek ik naar hem en toen weer naar Tom. Ik zag Bill even met zijn hand over zijn been wrijven, waaruit ik kon afleiden dat Tom hem een schop gegeven had. “Ik wil alleen maar zeggen dat het erg lekker was.” Daarmee hoopte ik de discussie te beëindigen.


Ik hou nog steeds van jullie lieve reacties.

Reageer (11)

  • Fearful

    snel verder <3

    1 decennium geleden
  • Givenchy

    OMG, wat zijn die twee toch hilarisch. Als TH ooit zou stoppen, wed ik dat ze alsnog stinkend rijk zouden blijven als ze een eigen reallife soap zouden krijgen, for sure. Haha.
    Haha, ik vind pannenkoeken wel oké, maar het is gewoon niet m'n favoriet. Het valt gewoon altijd zo zwaar, haha. Vooral als ik het ergens bestel als ontbijt, met die stroop enz. - dat is in de hotels in de USA - dus daar neem ik dan maar gewoon French Toast. Haha.
    Oké, ik ben een beetje afgedwaald.
    Ik heb je berichtje gezien, maar zoals je probably al weet, begint m'n toetsweek morgen, dus ben ik nu aan het leren. Yay. Gelukkig morgen alleen ANW en daar hoef je niet voor te leren. Ik had genoeg tijd vanwege het skippen van geschiedenis. ;D
    En ik kom er nu achter dat deze reactie helemaal niet meer over jouw story gaat, maar het is er wel van af geleid. 8D
    Ik hoop dat je snel weer meer kunt posten en je niet helemaal dood bent als je vanavond thuis komt en nog moet leren. (: x

    1 decennium geleden
  • TheBlackOut

    I dont like pannenkoeken o.o Iewul.

    Anyway, snel verder, ik ben nog steeds hartstikke benieuwd naar hoe ze het hem gaat vertellen <3

    1 decennium geleden
  • yourpresence

    hmm, pannenkoeken ^^ en dan nog eens gemaakt door Tom, die wil ik wel =D
    en je story is trouwens egt gewedig (wat ik waarsschijnlijk al wel een paar keer gezegd zal hebben maar dat betekent dat het dus ook égt zo is ;D)
    en nu nog het origineelste stukje van de meeste reacties;
    snel verder <3
    ghaha, da moest gewoon effe (a)
    xx

    1 decennium geleden
  • Laeh

    Ik vind nog steeds dat ze allebei niet kunnen koken (":
    Verder <#

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen