Foto bij Because you were/are special to us/me (FTSK) 15

speciaal voor Ilona, omdat ze al mijn series volgt ^^ en verslaafd is aan deze serie xD

"Waar breng je me naartoe?" vraag ik als we in de auto zitten en Caleb nog niets gezegd heeft. "Zie je zo wel, bereidt je voor op het ergste." zegt hij met zijn ogen op de weg gericht. "Wat versta je onder het ergste? Als het om Kyle gaat dan hoop ik dat het niet gaat om een coma of erger." Caleb schudt zijn hoofd. "Wat nee?! Gaat het om Kyle?" vraag ik wanhopig. "Ja, het gaat om Kyle. Nee, hij ligt niet in coma of hij is ook niet dood. Hij is eerder woedend en dan let je beter op met hem." legt Caleb uit. "Wat heb ik daarmee te maken?" Hij haalt zijn schouders op. "Als ik dat zou weten had ik je dat al vertelt"

Even later zijn we aan het huis van Kyle. "Ik ga met je mee." Caleb en ik stappen uit en lopen naar de deur. Kyle opent meteen de deur nog voor we gebeld hebben. "Kyle, wat is er gebeurd?" Hij heeft een bloedneus en een gigantische buil op zijn voorhoofd. "Ga maar eens boven kijken." ik volg Caleb naar boven. De tekening die ik gemaakt had is helemaal beklad en op de kader si mijn gezicht zwart gekleurd. "Kyle wat is er gebeurd?!" vraagt Caleb streng en een beetje boos. "Ze heeft het uitgemaakt!" roept hij boos. Van schrik zet ik een stap achteruit zodat ik achter Caleb kom te staan. "Toen ik even weg was en terug kwam hoorde ik geluid boven! Toen ik kwam kijken heb ik een klap in mijn gezicht gehad! Ze verdraagt het niet dat Elisa en ik goed overeenkomen, ze heeft een nieuwe vriend en laat mij boeten omdat Elisa en ik goede vrienden zijn!" Ik loop snel langs hem heen en maak een handdoek nat om zijn bloedneus te deppen. Als ik terugkom lijkt het erop dat Caleb Kyle gekalmeerd heeft. "heb je de politie al gebeld?" vraagt Caleb na een tijdje staren. "Ja, net voor jullie kwamen." Hij zet zich op bed en ik begin zijn neus te deppen. "Heb je zalf tegen zwellingen?" Kyle knikt. "Ik weet waar ik ze kan vinden, ik ga wel."

"Gaat dit onze vriendschap beïnvloeden?" vraag ik wanneer Caleb de zalf gaat zoeken. "Nooit, ik laat dat niet gaan voor haar." Hij zet zich recht en slaagt zijn armen rond mij. "Hier is de... Ik ga naar beneden, wachten op... Ach laat maar," Caleb gooit de zalf op Kyles bed en loopt naar beneden. Kyle geeft me een kus op mijn hoofd en zet zich weer neer. "Je moet mijn buil nog verzorgen." meldt hij me als ik daar gewoon blijf staan. Hij geeft me de zalf en wijst naar zijn buil.

"heeft u enig idee wie hier achter zit," vraagt een politieman wanneer alles onderzocht is. "Mijn ex-vriendin Shana" antwoordt Kyle zelfzeker. "Jaloezie om de nieuwe vriendin." dicteert de man aan een collega. "Dat kan niet." pikt Kyle er meteen op in. "Hoezo niet?" Kyle rolt met zijn ogen. "Ik heb geen nieuwe vriendin." antwoordt hij meteen. "Meneer Burns, wie is dit meisje dan?" vraagt de man terwijl hij naar mij wijst. "Gewoon een vriendin." antwoordt hij onverschillig. "Waarom staan er dan in boekjes foto's van u en haar met de titel 'Bedriegt Kyle zijn vriendin?'?" gaat de politieman verder. "Omdat die boekjes meteen denken dat je verliefd bent wanneer je met een meisje op straat loopt." antwoordt Kyle boos. "Oké, bedankt. Daag" De agenten verdwijnen uit het huis.

Kyle ergert zich heel erg en slaagt uit frustratie op de muur. Ik neem water, schoonmaakmiddel en een doekje en probeer de kader proper te maken. "Caleb, kan je naar de winkel tekenpapier gaan halen alsjeblieft?" snel neemt Caleb zijn sleutels en verdwijnt.

"Kyle, gaat het wel goed met je?" Hij zit voor de zoveelste keer met zijn handen in zijn haar. Ik ga op zijn schoot zitten en neem hem in mijn armen. "Ik weet het allemaal niet meer hoor. Ik ben radeloos." Ik wrijf troostend door zijn haar haar maar zeg niets. "Denk je dat hier ooit een einde aan komt? Ik val altijd op de verkeerde. Eerst Jana, dan jij, dan Shana. Wat is er met de volgende?" Ik laat hem los en wrijf het haar uit zijn gezicht. "Je bent 24, je hebt meer dan vrienden genoeg, 5 gekken die met jou een band vormen en een heleboel meisjes die weg van je zijn. De liefde is dan misschien niet meteen van de eerste keer de goede maar kijk eens verder dan dat. Wake up, you are a drama queen." Een klein lachje verschijnt op zijn gezicht. "Zo ken ik je weer." Opnieuw omhels ik hem en geef hem een kus op zijn wang. "Moest je echt een liedje van ons gebruiken in je pep-talk?" lacht hij. "Sorry het kwam gewoon in me op. Je slaagt je er wel doorheen Kyle Burns."

Reageer (2)

  • GLOWSTICKS

    Ocharme Kyle! ^^
    snel verder! :'D

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    verslaafd is een klein woord.....XD
    jezus zonder dit verhaal ben ik mors dood :P!!1
    whahaha xD
    nja snel verder ik hou dr van :D!!
    ik ga kijken wat ik kan doen met 32 ;)
    XXXhouvnje!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen