VIJFTIG
previous
op dat moment gaat mijn mobiel en ik zie dat ik een sms’je heb. ‘hey meisje. gaat het een beetje? vergeet niet wat ik gezegd heb: lol maken! kus.’ meteen stop ik mijn mobiel weer weg. lol maken… dat gaat geweldig lukken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • TomxMydrug

    ik huil :X

    1 decennium geleden
  • Shebaatje

    Heeyy<3

    Ehm...eigenlijk ben ik niet zo heel erg inspiratievol op het moment(A), dus moet je me maar vergeven als deze reactie een beetje meer suckt dan de vorige=P. Maar! Ik doe mijn best, en orginele reacties plaatsen is een vak opzich=P hahah. Aan de andere kant, bij zo'n geweldig mooie quiz moet dat niet eens zo lastig zijn=) toch...(Hmm, okee genoeg geslijmd). Maar ik meen het wel hoor:) Ik lees steeds minder verhalen op deze site (omdat tegenwoordig iedereen ze maakt en ze ook bijna allemaal niks meer voorstellen=P) serieus, als je echt zo'n verhaal wilt maken dat iedereen graag wilt lezen kan je er ook wel een beetje moeite voor doen i.p.v iedereen maar mailtjes sturen of ze niet heeeeeeeeeel alsjeblieft je eigen quizje eens willen maken...(fuck off!!=P) denk ik dan altijd. Uhum, maar wat ik dus eigenlijk wilde zeggen..die van jouw vind ik altijd leuk om te lezen(A)
    En dan ben ik het weer die denkt van; Toen Bill die sauna binnenkwam...hadden Jenny en Lynn maar beter wel een bikini aanxD hahah anders had Bill waarschijnlijk de schrik van zijn leven=P of juist niet;). Nouja, ik vond het weer een superdeel en schrijf maar snel verder zodat je mij weer heel blij kan maken=D
    lOveyOuuu<3(H)

    1 decennium geleden
  • Klungelsmurf

    oeh 50!!
    en leuk stuk x]
    Snel verder gaan!

    ×3

    1 decennium geleden
  • eefke93

    aah zo lief :)
    al een geluk dat het terug goed is :)
    verderrr!!
    xx.<3

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    woww zow geweldig goed!!
    verder miesiee als je tijd heb;)
    love it!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen