achtenveertig
previous
ik druk mijn lippen op die van bill. ‘ik hou ook ontzettend veel van jou,’ zeg ik zachtjes. ‘hey klefferrds! de film begint!’ sist merijn en hij tikt me aan. grijnzend laat ik me terug in mijn stoel zakken maar de rest van de film houden bill en ik elkaars handen stevig vast.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • lienerd

    Whii
    weiter!
    Sorry voor de late reactie maar ik heb een week ziek op bed gelegen. Niet echt prettig!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Lacrymosa

    Verder!
    X

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    snel verder gaan

    1 decennium geleden
  • Shebaatje

    Ahhhh<3 Haaaaaaaaaay(A) Daar ben ik weer! hahah begin je me al zat te worden? *Twinkel oogjes* Ik weet eigenlijk helemaal niks te melden, maar ik moest gewoon van mezelf een berichtje achterlaten:) lief heaa...En je verhaal is nog steeds helemaal geweldig enzo=D kan ook niet anders eigenlijk, want...nouja=P ik vind dat hij gewoon niet slecht kan worden! Zo^^ dat je het maar eventjes weet.
    En! Maya heeft gewoon bijna seizoen 4 van PB afgekeken:O en het is echt zo vet spannend en ik ben helemaal verliefd op het liedje van Scott Clifton- Love song<3(L) 'break me, take me...to the place I want to be and we can just pretend it wasn't all a dream(L)'
    En nu...wil ik heeeeeel snel weer verder kunnen lezen dus moet jij maar heel snel verder schrijven?=D
    Love<3 kissy(K)

    1 decennium geleden
  • LauraCake

    De bende van Zeven ^^
    Zaliig xD

    + Bill stomdronken? Ikke wille zien Ö!

    Snel verder!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen