Oelala. 37 al :D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Nudity

    AAAAH, NY MOET JE WEL HÉÉÉÉL SCHNEL WEITEREN!!
    ANDERS OVERLEEF IK DIT NIET!
    IK GA SERIEUS DOOD VAN DE ZENUWEN!!

    XxX'jes

    Lolly

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    NEXT .. !!
    egt GEWELDIG ^^
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Shebaatje

    Ooooooooooooooooooooooh! wat ben ik toch weer lief(A) haha..*heeft er heel veel spijt van dat ze nu pas een berichtje plaatst en jou de hele dag heeft laten lopen zoeken naar mijn overgeweldige onzin verhaal=D* maar anyway..hier is die dan en nouja=P ik hoop dat je het een beetje het wachten waard vond...Dan ga ik nu maar zeker beginnen heaa(A)
    Eigenlijk had ik dat niet zo heel erg verwacht van Lynn..ik bedoel wat er met haar gebeurd is. Ik dacht wel iets van ja aangerand of erger. haha maar het verhaaltje eromheen vond ik wel orgineel bedacht=) Maar dat maakt het niet minder zielig=( sommige mensen zijn echt ziek in hun hoofd! *bedoelt nu dus die enge vent van een echtgenoot*=P en Bill&Co hadden gewoon hun mond moeten opentrekken! Om het goed te maken mag Bill heel knap het slot open gaan breken en Lynn alsnog gaan troosten=D vind ik van wel<3 en anders is het ook zo sneu voor Jenny heaa..xD hahah dan mag ze zeker de hele nacht opgepropt met Tom in zo'n ieniemienie bedje slapen. (Oeee! niet eens zo'n slecht idee van mijzelf=D)en dan...en dan...komt Bill in Jenny haar bedje te liggen en kan hij de hele nacht naar Lynn staren! hihixD.
    Nee maar serieus..is wel heel zielig voor Lynn en laat Bill maar extra lief voor haar zijn=)als hij maar wel mooi zijn handjes thuis probeert te houden! hahah. en what's up with Georg en Gustav? of blijven die lekker vrijgezellig?=P of ze gaan samen even gezellig een feestje bouwen...Ehmm:S nee wacht laten we die gedachte maar even snel weer vergeten=P walgelijk!

    Weer glijden mijn ogen naar de klok. Één minuut over half elf.
    hahah! hoe irritant is dat dan=P vooral als je ergers bent waar je liever niet bent en gewoon naar huis toe wilt. En dan om de 5 minuten op de klok kijken..heb je gewoon het gevoel alsof dat ding je aan zit te grijnzen en nog nét even dat beethelangzamer gaat lopen...vreselijk=P hahah en dan ben je samen met je vriendinnen in de stad of weetikveel wat aan het doen=P en dan kijk je eens op de klok..Oh kijk nou, de dag is alweer bijna om! *hahah heeft even haat gekweekt voor klokken en hun duistere bedoelingen*
    Over op een meer...(wat is het woord?)onderwerp=P.
    Arme kindjes daar in...*zoekt het land nog eens even op in de bovenstaande tekst(A)* (neem het mij vooral niet kwalijk) Brazilië! Eigenlijk dacht ik dat al wel=P hahah maar je kan nooit te zeker zijn heaa..maar iig zielige kindjes daar=( ik zou bij ze allemaal een grote glimlach om het gezicht willen toveren en ze een beetje fatsoenlijk te eten en kleren geven..alhoewel je daar volgens mij met die hitte gewoon het liefst in je nakie zou willen rondhuppelenxD hahah (Oh sorry<3 dat is natuurlijk niet grappig) maar eigenlijk wilde ik dus gewoon even zeggen dat ik het best wel heel erg goed vind wat mensen daar in die landen proberen te doen enzOo,,met geld doneren..maar als ik heel eerlijk ben denk ik niet dat het ove het algemeen heel erg veel uitmaakt. Ik bedoel de helft van al het geld dat de Westerse landen inzamelen voor die gebieden verdwijnt toch in de zak van de overheid en alles wat ze daar terplekke op willen bouwen of verbouwen wordt net zo hard verwoest of niet geaccepteert. maar..hahah laten we het nu maar weer gezellig maken en het niet meer hebben over zielige hongerige en zieke kindjes van 3 jaar..(Oeps=P)
    Volgens mij ben ik nu al zo ongeveer een half uur bezig met het verzinnen en schrijven van dit meesterlijk lange berichtje...en ik mag nu toch wel hopen dat ik iig een halve pagina heb gevuld want eerlijk gezegd heb ik volgens mij niks meer over om te zeggen...<3 dus zal ik je nu maar weer gaan verlaten en hopelijk ben je na het lezen van dit...dit=P weer helemaal blij=D Nouja, ik zou aan je denken als je morgenochtend om 6 uur! opstaat (hopelijk vind je het niet al te erg als ik dat pas doe rond 10 uur..als ik een keertje belis om op te staan(A)) hahahxD! en geef je knuffel maar een extra knuffel van mij=P dat arme ding (wat is het eigenlijk?=P) Ik heb een bever...hahah ja heel ongebruikelijk niet? en inplaats van zijn staart te gebruiken heb ik zijn hele poot kapot geknuffeldxD haha maar het is wel mijn bever en ik hou van mijn kleine bever(H) Okee...dit was wel weer genoeg onzin=P en ik kan nu al niet meer wachten op weer zo'n geweldige quiz van jou! Ik zal nu zeker maar alvast gaan broeden op mijn volgende halve pagina lange reactie?<3
    Love<3 xx

    1 decennium geleden
  • Klungelsmurf

    wow zo erg!
    Snel verdr gaan!!

    Kus Fabienne

    1 decennium geleden
  • LauraCake

    1- Da's supper erg voor Lynn Ö
    2- Waarom zeiden ze niks? xD
    3- Supper mooi geschreven ^^
    4- Snel verder! Ö
    5- Snel Verder!
    6- Snel verder!
    7- Snel, Snel, Snel, SNel verder :O

    (A)

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen