"Niet laten merken dat het de pet van Tom is, anders kan hij veel geld vragen." klopt Melissa op mijn rug. Ik knik en loop naar het kraampje toe. "Hoeveel kost die sjaal?" vraag ik en wijs naar een sjaal achter hem. Terwijl hij zich omdraait, kijk ik snel aan de binnenkant van de pet. En inderdaad: er staat Tom<3 en een gsm-nummer. "15 euro." zegt hij als hij zich omgedraaid heeft. "Dat is iets te duur. En deze pet?" Hij kijkt twijfelend en haalt dan zijn schouders op. "4 euro." Ik grabbel in mijn zak en geef hem het geld. "Bedankt." mompel ik zachtjes. "Nee, jij bedankt."

Melissa staat ter plekke rond te draaien. "Heb je hem echt?" Ik knik en zet hem op mijn hoofd. Hij voelt speciaal aan. Het is gedragen door een Kaulitz en het kan me in contact brengen met Bill. Bij die gedachte word ik hyperactief. "Kom, we gaan naar huis." Ik trek Melissa mee en na een tijdje komen we bij mijn huis. "Gaan we hem bellen?" Ik schud mijn hoofd. "Nee, we moeten er goed over nadenken."

Als Melissa naar huis gaat, kan ik me toch niet meer bedwingen en toets Toms nummer in. Hij gaat over maar na een minuut komt zijn antwoordapparaat. "Mit Tom Kaulitz. Ich bin nicht hier. Schüss." Ik slik. Het is echt zijn nummer.

Reageer (5)

  • kpopftw

    FEDOR,!!!!!

    1 decennium geleden
  • mortem

    verder O_o

    1 decennium geleden
  • xMariss

    Verder en iets langere stukken pliez:$
    xx

    1 decennium geleden
  • VisualkeiLove

    verder je serie vind ik nu al super goe nja veder en snel xx myy

    1 decennium geleden
  • Reticent

    Ik ben jaloers Ö
    Ga je snel weer verder? [á]

    x.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen