Je zit op het gras.
Op een verlaaten plek.
Of ben ik nu gek.
Je was er altijd voor me.
En ik voor jou.
Echt we waaren elkaar trouw.

Met traanen in je ogen kijk je me aan.
Zodat ik kan lezen.
Wat heb je me aan gedaan.

Er komen geen woorden uit mijn mond.
Net als of er geen woord bestond.




Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen