Ellen had een idee om Bill en Lynn terug tegen elkaar te laten praten

Merry Christmas
"Mijn ouders hebben een huis gekocht en zijn dat aan het restoreren. Ik heb hun voorgesteld om daar Kerstmis door te brengen: Lynn, jullie en ik. En daartegen is een bos dus we kunenn naar dat bos gaan en verstoppertje spelen per 2, dus jij&ik, Bill&Lynn, Gustav&Georg samen. Ze gaan dat toch eens iets moeten zeggen tegen elkaar dan komt het vanzelf wel weer goed tussen hen. Tegen Bill zeggen we niet dat Lynn er is en omgekeerd."
"Schatje dat is een geweldig idee." zeg ik enthousiast." Kom, we gaan het voorstellen."

*jezelf weer*
Tom en Ellen komen erbij en stellen voor om allemaal samen Kerstmis te vieren en natuurlijk is iedereen enthousiast.

Om 6 uur vertrek ik naar huis en verheug ik me al op morgen, het zal een leuke kerst worden.

*de volgende dag*
Ik sta op en ziedat het al 12 uur is, hoogtijd om op te staan want om 4 uur hadden we al afgesproken.
Ik spring vlug onder de douche en maak me daarna op, dan maak ik een zak klaar met alles erin voor vanavond. Ik kijk nog eensop de klok en ziedat het tijd is om te vertrekken. Ik wens mijn ouders nog een zalig kerstfeest, geef het cadeau af en vertrek.

Als ik na een paar minuten wandelen aankom zie ik de auto van Tom staan, ik bel aan en Georg laat me binnen.

5 minuten later gaat de bel opnieuw.
"Verwachten we nog iemand?" vraag ik verbaasd maar een antwoord hoef ik niet meer wanneer ik Bill in de deuropening zie staan.
"Ok, waarom is zij hier?" Ikdacht dat ze hier niet ging zijn. Whatever, ik ben weer weg. Ik hoef hier niet te zijn." en Bill draait zich om.
"Wacht! ik zal wel gaan, ik hoef maar even te stappen, jij moet 20 minuten rijden...Gustav dit is voor jou, Georg dit is voor jou, Tom dat is voor jou , dit is voor jou Ellen en Bill, dit is allemaal voor jou."
"Waarom krijg ik van jou een cadeau?" Bill is blijkbaar verwonderd dat hij een kerstcadeau van mij krijgt. "Omdat het Kerstmis is,die ruzie is voor mij geen rede om je geen cadeau te geven. Het spijt me heel erg dat ik je zo teleurstelde." ik kijk naar de grond en draai me weg van hem.

Ik geef iedereen een kus. Wanneer ik bij Bill aankom twijfel ik even maar geef hem dan toch een kus. " Ik hou van jou" fluister ik nog snel en neem mijn gerief.

*Bill pov*
Opluchting en verwarring gaan door mij heen. De opluchting is er want ik hoef haar nu niet meer te zien maar verwarring om wat ze zei. Ik besluit maar even te kijken wat er in het zakje zit dat ik van haar kreeg. Er zitten een brief en 3 kleine cadeautjes in. De 3 cadeautjes zijn een ring, armband en ketting maar wat staat er indie brief?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen