Ze waren allemaal gaan wandelen

The party
Het is ondertussen alweer de volgende dag en iedereen gaat naar huis. We hebben afgesproken dat iedereen om 16 uur naar mij thuis komt. Als ik thuiskom besluit ik maar even een beetje op te ruimen en daarna lui in de zetel te liggen tv te kijken.

Om 16 uur gaat de bel en Bill, Georg en Gustav staan aan de deur. Als ik Tom niet zie vraag ik maar eens waar hij is. Bill zegt dat hij een nieuwe vriendin heeft. "Tom verliefd? Bestaat dat?"
"Ja, en het is raar om Tom zo te zien." voegt Gustav eraan toe.
De bel gaat opnieuw en dit keer is het Ellen. Als ze binnenkomt in de living en iedereen behalve Tom zit vraagt ze net zoals ik waarom hij er niet is en ook zij krijgt het antwoord dat Tom een vriendin heeft. Ze is teleurgesteld en laat gwn een kleine "ah" horen als bevestiging dat ze het hoorde. "Komaan, je laat je namiddag fun met je beste vrienden toch niet verpesten door Tom he?" vraagt Georg half onnozel. "Neen tuurlijk niet, wat had je gedacht" en een groepsknuffel volgt.

Voor ze terug naar hun huis vertrokken na een lange avond vol met films vraagt Bill of het mogelijk is dat Selina, de nieuwe vriendin van Tom, mee mag komen naar het feest. Ik vind het nogal onbeleefd om nee te zeggen en zag dan maar dat het goed is.

De dagen vliegen voorbij en elke dag komen we samen maar de jongens worden minder en minder enthousiast als we het nog maar even over Tom hebben. Hij zit elke dag bij Selina of zij bij hem en nooit nog repeteren ze allemaal tesamen. In het begin vonden ze haar aardig maar een beetje bitchy, het type voor Tom, maar nu vinden ze haar opdringerig en kunnen ze haar niet meer uitstaan.

Ondertussen zijn we 6 september, DE beste dag van de week. De jongens en Ellen hadden beloofd me te komen helpen met de voorbereidingen op het feest. En inderdaad, iedereen stond stipt om 11 uur voor de deur, natuurlijk iedereen behalve Tom en Selina. De gasten komen bijna en ondertussen hebben we de tafels gedekt, toastjes gemaakt,... De bel gaat en de eersten komen binnen waaronder Tom en Selina, je moest het gezicht van Ellen zien. Na het eten kon je buiten of binnen zitten en buiten kon je dansen. Terwijl zowat iedereen buiten zit zijn er maar twee die binnen zitten... Tom en Selina. Ze zitten al de hele avond in de zetel en doen niets buiten elkaar zoenen en zich van niets of niemand iets aantrekken.
Iedereen was dat onderhand al zowat beu aan het worden en geregeld waren er mensen die zich erin ergerden Ellen was even binnen iets gaan halen om te drinken. Ze kon niet anders dan langs Tom en Selina passeren, toen ze zag hoe Tom ongestoord onder Selina haar bloesje ging kon ze het niet meer houden. " JIJ BENT ECHT NIET TE DOEN! DAT KIND HOUDT JE WEG VAN WAT JE ECHT GRAAG DOET EN DOOR HAAR LAAT JE DE JONGENS IN DE STEEK! EN IK HIELD NOG VAN JE, IK HAD ER BETER NOOIT AAN TOEGEGEVEN OP JOU VERLIEFD TE WORDEN! ANDER EN BETER!!!!"
"Maar... Ellen, je snapt het niet."
"IK WIL HET ZELFS NIET WETEN!!!" en ze stapt weg.
"Schatje, laat je niet zo van de kaart vegen door haar, je hebt mij toch."
"Dat is het nou net, door jou ben ik én mijn broer én mijn vrienden én een goede vriendin kwijt + niet te vergeten een kans op een overmooie relatie met Ellen"
"Wie is Ellen? Die tuttebel van hiernet. Daar ga je jouw leven toch niet aan laten voorbij gaan. Je hebt mij, ik ben veel mooier, liever, leuker en noem maar op."
"Misschien is het juist omdat je zo over jezelf denkt dat ik je nu dump."
"Hoe bedoel je, hiernet lig je nog met mij te rollebollen en nu ineens is het uit? Wel Kaulitz, dat ze zojuist zo naar je schreeuwt en hysterisch doet dat snap ik wel, je deugt niet. Je broer is gewoon overduidelijk veel beter. Ik dump jou voor je broer."
Ze ging bij Bill slijmen enz. en daardoor kreeg ik het dan weer op mijn zenuwen net als de rest. Toen Bill zei dat hij van haar niet moest weten omdat hij al een lief had keek ze hem ongelovig aan. We schrikken ons een ongeluk, niemand van ons wist dat hij een lief had en nu zegt hij dat ineens. "Dat kan niet" is het enige wat ze kon uitbrengen. "En toch is het zo". Aan haar gezicht te zien probeert ze hem in te schatten of hij liegt of niet. "Wat is haar naam dan?" ze is er nog steeds van overtuigd dat hij geen lief heeft. "Lynn heet ze" Ik verschoot mij een ongeluk, bedoeld hij nu mij of heeft hij het nu op een andere Lynn. "Lynn wie? dat lelijk kind dat daar staat of wat?" en ze wees naar mij. Nu is het mijn beurt om kwaad te worden "WIE DENK JE WEL DAT JE BENT, JE HOEFT MIJ NIET UIT TE MAKEN VOOR HOE JE ZELF BENT! HEB JE OOIT AL IN DE SPIEGEL GEKEKEN? OJA, WAARSCHIJNLIJK WEL MAAR DAN JAREN GELEDEN, SINDS JE ERIN KEEK IS HIJ GEBARSTEN DOOR DAT LELIJKE SMOELTJE VAN JOU. JE HEBT GEEN ENKELE SPIEGEL MEER IN HUIS. SORRY" iedereen begon te lachen maar zodra ze omkeek zweeg iedereen. "Bill, laat je dat zomaar zeggen. En is zij nou jouw vriendin?"
"Dat is nu mijn vriendin en ik ben er nog fier op ook dat ze dat tegen jou durfde te zeggen." hij sloeg een arm rond mij en knipoogde eens. Ik speel het spelletje mee en geef hem een kus op zijn wang. "Ik ga dan maar, aan dit feestje heb ik geen zak." en weg was ze. Iedereen begon te lachen en het feest is nog zoveel beter zonder haar.

Tom ziet zijn kans, nu hij van Selina af was, om het terug goed te maken met Ellen. Er wordt een slow gedraaid en hij gaat vol goede moed bij Ellen die op een stoel zit met een gezicht vol uitgelopen make-up van het wenen. "Het spijt me, ik wou je niet kwetsen door met Selina te gaan maar ik dacht dat je al een vriendje had." Ellen is niet bepaald van zin het hem gemakkelijk te maken en zwijgt gewoon. Ze wil weten hoever hij werkelijk zou gaan om te laten zien hoeveel hij van haar houdt. "Komaan Ellen, kom dan al gewoon eens met mij dansen." Ellen blijft stil zitten, Tom bukt zich en zet zijn armen op haar benen. Hij probeert recht in haar ogen te kijken en veegt de uitgelopen maek-up weg. "Komaan Ellen, Selina was een grote vergissing dat besef ik zelf ook wel. Het was gewoon dom maar stop met me krankzinnig te maken. Kom nu gewoon met mij dansen aub, straks is het liedje gedaan en heb ik er niets meer aan." Hij trekt Ellen recht op zo'n manier dat ze recht in zijn armen valt en ze beginnen te dansen. Tijdens het liedje zegt hij wel 1000 keer sorry. "Ok, het is al goed, ondertussen weet ik het wel. Het is je al vergeven." Tom krijgt een overgrote lach op zijn gezicht. "Weetje, ik zie je super-mega-graag" zegt hij opeens. "Ik zie jou ook graag" en een klein kusje volgt dat over gaat in een passionele tongzoen.

Bill en ik zijn ook gaan slowen en we zeggen niets alhoewel er één ding in mijn hoofd blijft rondspoken, waarom zei hij tegen Selina dat hij met mij was, ik bedoel hij kan toch ook gewoon zeggen dat hij haar niet wil als zijn vriendin. Ik besluit het hem te vragen. "Bill, beloof je niet kwaad te worden ofzo?" hij kijkt me niet begrijpend aan en zegt "tuurlijk beloof ik dat". "Waarom zei je aan Selina dat je mt mij bent terwijl daar niets van waar is, je kan toch ook gewoon zeggen dat je haar niet wil als vriendin?"
"Tuurlijk kan ik dat zeggen maar denk je dat ze me dan gerust laat? Ik ken haar ondertussen al en ik weet dat ze me nooit zal gerust laten als ik gewoon zeg dat ik haar niet wil, ze zou er alles aan doen om toch maar met mij te zijn" Ergens begrijp ik hem wel.We dansen voort en net voor het liedje gedaan is vraagt hij of ik het erg vind dat hij dat zei. "Nee, ik vind het niet erg maar het was gewoon raar om je dat te horen zeggen."

5 uur 's nachts en het feestje is nog volop aan de gang, er zijn er een paar dronken maar de meesten houden het nog goed uit. Tom en Ellen zijn een koppel en dat laten ze graag aan iedereen merken, ze staan constant te dansen en als het dan al eens kan zoenen ze elkaar tot ze geen adem meer hebben. Ellen haar grote droom is werkelijkheid geworden.

Eindelijk, de laatsten gaan buiten, het is 8 uur 's morgens. Nog nooit heeft een feestje zolang geduurd. Ik besluit alles op te ruimen, daar ben ik dan wel een hele dag mee bezig maar ik heb niet bepaald zin om nu nog in mijn bed te kruipen dan wordt ik wakker tegen dat ik weer kan gaan slapen. Mijn ouders doen niet eens de moeite nog iets weg te zetten en gaan naar boven. *Bedankt voor de hulp* denk ik in mijzelf. Ik zet wat muziek op en begin eraan. Tegen 7 uur ben ik eindelijk klaar met alles terug op zijn plaats te zetten en af te wassen. Ik heb er genoeg van en kruip gewoon mijn bed in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen