Lynn had schuldgevoelens over het ongeval

I wanna ask you something
"Als je wil ga ik wel eens mee, als je wil natuurlijk."
"Je bent veel te lief, weet je dat."
"Tsja, een Kaulitz hè"
"Misschien blijven we beter thuis" zegt Bill na een lange stilte. "No way, ik ga je dag niet laten verpesten door mijn herinneringen."
"Het is ok, ik heb niet echt zin in een film kijken."
"Je liegt, ik zie het aan je gezicht. Je wil zelfs heel graag naar de film."
"Ok,ok, je hebt me door maar ik zei het alleen omdat je nu gaat proberen te verstoppen dat je aan bepaalde dingen herinneringen hebt en als je alleen bent gaat alles opkomen. Ik wil niet dat je NOG afziet."
"Kom laat ons nu maar gewoon gaan."
" Ik had me ons avondje uit toch anders voorgesteld."
"Hoe bedoel je?"
"Ik had nooit durven denken dat je in pyjama zou gaan."
"Euhm....oeps." zei ik nogal beschaamd. Als ik dan uiteindelijk klaar ben vertrekken we. Het was een komedie. We hebben ons allemaal iets gekocht om tedrinken en te eten.

Tijdens de film geven Ellen en Tom elkaar afwisselend chips. Ze zeiden dat het voor de lol was maar zelfs een blinde kon zien dat het liefde was tussen die twee. Bill zat ook constant te eten en te drinken maar ik kreeg amper iets binnen. Na de film was ik dus de enige die nog drinken en eten had. We besloten naar het park te gaan.

Daar aangekomen zien we kindjes voetbal spelen.
"Kijk, hoe schattig." zegt Bill vertederd.
"Ja, echt hè. Dat is iets wat we van jou niet kunnen zeggen hè Bill." grapt Ellen. Bill is niet van plan het daarbij te laten en loopt op Ellen af die snel wegrent.
"Help, help! Tom help me!" roept ze lachend. "Supertom komt eraan." Best een grappig zicht. Tom rent achter Bill die achter Ellen loopt.
"Lynn, kom! Kom me helpen. Supertom gaat me verslaan."
Ik krijg een lach op mijn gezicht, ik zou kunnen roepen dat ik niet kan door het eten en drinken dat ik vast heb en geen lol wil maken zonder Norwin maar zou dat zijn wat Norwin ook wil? Neen, Norwin betekend heel veel voor mij maar het is niet omdat zijn leven geëindigd is dat dat van mij ook eindigt. Ik liep er naartoe en we maakten nog een hele avond plezier. We blijven allemaal bij Ellen slapen. Ik was blijdat ik mijn verdriet opzij had gezet voor even en dat was Bill, Tom en Ellen ook opgevallen.

Bill komt naar mij toe. "Hoe gaat het nu met je?"
"Goed, ik heb mij verdriet opzij gezet. Noriwn zijn leven stopte, niet dat van mij. Ik wilde eigenlijk nog iets vragen.."
"Ik ben één en al oor..."
"Wel....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen