Tja, toen heb ik een tijdje met hem gehad. 2 maanden,, maar 2 maanden omdat ik ruzie kreeg met joke.. eigenlijk kwam ik alleen nog maar in dat huis voor mees, niet meer voor joke.
tjaa je eerste liefde moet ook een keertje uitgaan, toch?
zachtjes pinkte ik het traantje bij mijn oog weg. ja ik mis die tijd wel hoor. Maargoed, er valt ook niks meer aan te veranderen,, toch.

Toen ik wat ouder was. 18 om precies te zijn, kreeg ik van mijn oom een auto. geen hele mooie hoor, maar gewoon een oud verroest ding. ja hij wou hem kwijt en op dat moment wou ik hem heel graag hebben. hier, in mijn dagboek staat het


Lief dagboek.

vandaag ben ik een weekje 18 jaar. ik heb vandaag van mijn oom een auto gehad, en niet wat voor een!! eigenlijk een hele erge roestbak maar wat kon ik anders verwachten!? dat mijn oom duizenden euro’s aan mij gaat uitgeven? =D was het maar waar :]
& wat ook nog meeviel, mijn ouders vonden het niet eens erg dat ik hem kreeg.

als ik hieraan terug denk, dan voel ik mijn blijdschap weer. met een glimlach blader ik een paar bladzijden verder. z’n 5 bladzijdes was het alleen maar huishoudelijk gezeik. niks bijzonders dus. niet echt iets dat je interesseert in ieder geval :] nog een paar bladzijden verder bladeren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen