“zie je hem daar, dat is ashton kutcher, hij is zo lekker hea” zei ilse tegen de jongens. De jongens draaide met hun ogen “jullie kunnen gwoon toegeven hoor dat hij knap is”zei ik lachend. Bas schudde zijn hoofd ‘nee, jongens horen niet over andere jongens te zeggen dat ze knap zijn’ zei hij. Joke lachtte ‘nou, ik vind hem sexy en hij is van mij’ zei ze. ‘nou, van mij mag je hem helemaal voor jezelf houden hoor’zei lars. Maikel lachte ‘misschien wil ze wel een opblaas pop van hem zodat ze op em kan oefenen’zei hij.
*klop klop klop*
‘jaa’zei joke terwijl ze de dvd op pauze zette. Mees deed zijn hoofd op de deur heen. Zijn ogen zochten de mijnen en ontmoette ze ook. ‘uhm, ik weet dat het raar klinkt hoor maar zou ik mee mogen kijken? Want pa en ma die willen niet dat ik beneden vervelend aan het doen ben’ zei hij. Joke keek ons allemaal een voor een aan. de jongens knikten &wij damens dus ook maar, toch? Niet adt ik het erg vond hoor, want hij is en blijft natuurlijk mijn grote liefde. ‘dankje!’ zei hij blij en liep de kamer in ‘waar kan ik zitten?’vroeg hij. Joke keek om haar heen, ‘nou naast Renée is nog wel plaats’ ‘okee, dan ga ik daar zitten’ zei hij.
Dood van de zenuwen zat ik toen we weer de film op play zette. Diep in mijn hart wist ik wel dat joke het door zou hebben, en dat had ze natuurlijkook. En ze ging zo goed met haar broer om dat ze misschien wel wist wat hij van mijn zou vinden. Maarja ik kon haar toch moeilijk vragen wat hij van mij vond, toch? Zachtjes zwelde de vioolmuziek aan op de tv. Stiekem keek ik naar lings waar mijn grote liefde zat. Onopvallend dus eigenlijk heel opvallend legde hij zijn arm recht voor uit op de bank. Ik dacht daar bij na en deed hetzelfde. Langzaam verstrengelden onze handen in elkaar en hadden we elkaars handen vast. Tjaa dat was eigenlijk wat ik wou. En nu had ik het! De hand van mijn grote liefde vast.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen