Dit verhaal begint eigenlijk nadat we een film avondje hadden met een vriendengroep. Met maikel, arjan, bas, lars, Ilse ,Joke & ik natuurlijk. eigenlijk diep van binnen was ik al verliefd, niet op een van dit groepje, nee ben je mal. Maar op de broer van joke. Eigenlijk al een hele tijd. Ik denk dat als ik het haar zou vertellen ze boos zou zijn omdat ze dan denkt dat ik via haar in contact wil komen met haar broer. Ingewikkeld, niet?

Maargoed, ik begin vanaf het begin. We [joke,ilse&ik] hadden het idee om met onze vriendengroep een filmavond te doen en dan te blijven slapen. Eigenlijk was iedereen het er mee eens en werd er een datum geprikt. Het was op een zaterdag op zondag. Want dan had iedereen weekend en er moest niemand voetballen of weet ik veel wat. We hadden het denk ik 3 weken van te voren afgesproken. We zouden het bij joke thuis doen omdat ze een groot huis had en ze dacht ook dat haar broer haar wel met rust zou laten. Dat had ze dus uiteindelijk fout.. maargoed dat komt later.
Toen we allemaal bij haar binnen in de keuken zaten kwam haar broer mees binnen wandelen. Hij had zijn haar net diepdonkerbruin geverft. Erg leuk stond hem dat met het kapsel dat hij had. Ik keek serieus mijn ogen uit, wat een lekker ding was hij zeg! We gingen uiteindelijk naar boven met z’n allen waar we de film aanzetten en allemaal op eenstoel in haar kamer gingen zitten. Er was 1 bank, die stond een beetje scheef en achter in de kamer,, dan kon je de tv goed zien maar je zat achter de rest zegmaar. Ik ging daar op liggen met mijn dekentje omdat ik altijd zo film kijk. Tot mijn grote verbazing en tot mijn grote droom aan toe klopte mees op een gegeven moment op de deur

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen