"Wat zou je er van vinden als ik groene ogen zou hebben?" fluisterde ik tegen Sasja. "Groene ogen? Hoezo?" fluisterde Sasja verbaasd. "Hee ik vraag een vraag, dus geef antwoord" fluisterde ik. "Nou ja, ik weet niet. Het zou wel mooi zijn denk ik" zei Sasja met een glimlach. "Maar, hoezo wil je dat weten dan?" vervolgde ze. "Dames! Het is jullie eerste lesdag en de dag is nog niet eens op de helft en jullie gaan direct praten tijdens mijn les?" riep de leraar boos. Sasja en ik keken de leraar allebei aan. Ik wou een opmerking maken maar Sasja greep mijn arm beet. "Krijg ik nog antwoord of hoe zit het?" vroeg de leraar. "Nou wat wilt u horen dan? Ja we waren tijdens uw les aan het praten. Zo goed?" vroeg ik en Sasja bonkte met haar hoofd op de tafel. Oja, ik moest me inhouden. "Nou dat wou ik niet horen om heel eerlijk te zijn" zei de leraar. "Nou wat wel dan?" vroeg ik boos en ik hoorde weer een tik naast me. Ik keek naar Sasja en zag dat ze weer met haar hoofd op de tafel bonkte. "Nou dat jullie de rest van de les stil zouden zijn, of iets in die richting" zei hij. "Maar dat is geen antwoord op wat u zei. U zei; jullie gaan irect praten tijdens mijn les. En ja, dat deden wij, dus ik gaf goed antwoord op hetgene wat u had gezegd" bracht ik er tegen in. Weer klonk er een klap, en ja hoor weer lag Sasja met haar hoofd op de tafel. "Oke wees gewoon stil" mompelde hij en hij liep weer richting het bord. Ik houd me de rest van de les maar stil denk ik.

"Wat wil je eten?" vroeg Sean terwijl hij mijn hand vast pakte. "Pizza" zei ik met een brede grijns en ik drukte een licht kusje op zijn mond. "Niet zoenen in het openbaar" zei Mike verontwaardigd. "Ach had je jou en Jessica eens moeten zien voor de vakantie, jullie twee waren pas erg" zei Sasja en ze duwde Mike weg. "En het was niet eens een zoen" zei Sean verontwaardigd. "Het was een klein kusje" vervolgde hij. "Ach een zoen, een kus wat maakt het uit" mompelde Mike en hij wreef over zijn arm heen. "Ach joh ga janken ofzo" zei Eric die zich ook bij de discussie voegde. Sean en ik kochten ondertussen pizza en wat cola en liepen naar een tafel toe. "Best raar, ze hebben een discussie over ons en wij lopen gewoon weg" zei ik lachend. "Ach ja Mike zeurt gewoon" zei Sean met een grijns. We gingen aan een tafeltje zitten en begonen met eten. De rest kwam er ook al aan. "Ik heb hoofdpijn" zei Sasja en ze keek mij boos aan. "He kijk mij niet aan! Het is niet mijn schuld" zei ik verontwaardigd. "Pardon? Jij ook altijd met die opmerkingen van je" zei Sasja en ze wreef over haar hoofd heen. "Dan hoef jij toch niet met je hoofd op de tafel te bonken. En dat 3x!" zei ik verbaasd. "Oke stop maar met deze discussie, jullie twee zijn gewoon raar" zei Sean lachend. Ik gaf hem een tik tegen zijn arm. Sean haalde zijn schouders op en nam een hap van de pizza. Raar joch is het ook. Ik begon ook maar aan de pizza en Sasja begon ook maar te eten nadat ze nog even had gezeurd over haar hoofd.

"Wie hebben er nog meer een tweede uur pauze?" vroeg Sean terwijl hij me hoopvol aankeek. "Ik" zei ik met een brede grijns. "En ik!" zeiden Angela, Sasja en Eric. "Gezellig" zei Sean en hij glimlachte naar mij. Ik stond op en Sean keek me verbaasd aan. "Wat ga je doen?" vroeg hij verbaasd. "Ik ga bij jou zitten" zei ik met een grijns. Sean grijnsde terug en ging met zijn rug tegen de muur aan zitten en deed zijn benen wat wijder zodat ik tussen zijn benen kon zitten. Daarna zette hij zijn voeten op mijn stoel en hij sloeg zijn armen om me heen. "Dit zit veel beter" fluisterde hij. "Inderdaad" zei ik met een glimlach. Oke het is fijn om bij Sean te zitten, maar dat was niet de enige reden. Ik weet niet, ik had zo'n raar gevoel dat ik het moest doen. Alsof er zo iets gaat gebeuren ofzo. Nog geen paar seconden later kwamen Edward,Bella,Alice en Jasper aanlopen. "Mogen we erbij zitten?" vroeg Alice met een grijns. "Natuurlijk, jij altijd!" zei ik met een glimlach en Alice plofte op de stoel waar ik net zat. Jasper ging naast haar zitten en Bella en Edward tegen ove ze. "Is het goed als mijn voeten blijven staan?" vroeg Sean. "Natuurlijk" zei Alice met een grijns. Ik zag Edward even naar Sean en mij kijken maar toen hij doorhad dat ik hem doorhad keek hij snel naar Bella. Bella begon te eten maar ze was de enige die at. Jasper, Alice en Edward aten niks. Dat is best vreemd. En om de een of andere reden kreeg ik medelijden met Bella, ik weet niet waarom. Waarom zou ik medelijden hebben met dat monster? Ik pakte mijn blikje cola en begon te drinken. Nu is ze tenminste niet de enige die aan het eten/drinken is. Na een paar seconden besefte ik me wat ik aan het doen was. Omg, ik word toch geen softy he! Ik zette snel mijn cola op tafel neer en ging spelen met Sean zijn hand. Waarom heb ik medelijden met dat rotkind?

Reageer (4)

  • Leaf

    NICE NICE:Y)

    1 decennium geleden
  • LunaMar

    super! snel verder, bedankt voor het melden weer doen? X

    1 decennium geleden
  • twilightscar

    superr leuk
    snel verder

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    JA! wrm heb je medelijde mt dat rot kind!

    en damnit, k wil ook zo bijdehand zijn xD

    Snel weer verder:D

    Xx,

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen