Oeee. Dit plaatje is zooo schattig!

Sayuri pov
Razend loop ik achter Sasuke aan. Die grijns! Hij genoot er gewoon van hoe ik daar mijn verontschuldigingen aan stond te bieden. Tss. Eikel. Echt.
Ik ren achter hem aan en we rennen de stad uit. Mensen kijken ons verbaasd aan maar het kan me helemaal nul schelen. Ik zal dat joch krijgen! We rennen verder weg van het dorp tot behoorlijk ver het bos in zijn.
Ineens stopt Sasuke met rennen en draait zich om. Ik knal vol tegen hem aan maar Sasuke zag me natuurlijk aankomen en weet me op te vangen.
‘Stop jij altijd met rennen zonder het te melden?’ grom ik en ik duw me van hem af.
Sasuke kijkt me met zijn grote ogen aan. ‘Sorry. Voor dat ik je tegen me op liet knallen en…’
Zijn grijns wordt groter en ik rol met mijn ogen. ‘Houd maar op.’
We kijken elkaar een tijdje aan en dan steekt hij ineens zijn armen uit. Het volgende moment heeft hij me stevig vast. Ik sluit mijn ogen en sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd op zijn schouder.
‘Het feit dat ik nu zo met jou omga, Sayuri, heeft niets, maar dan ook niets te maken met het feit dat ik wraak wil nemen op Itachi. Hij staat hier helemaal los van. Ik… geef om jou…gewoon om wie je bent. En niet omdat je vroeger mijn broers beste vriend was en ik via jou in contact met hem zou komen. Ik zou jou nooit zo kunnen gebruiken.’
Ik hef mijn hoofd op en kijk Sasuke aan. Ik zucht zacht en leg mijn voorhoofd tegen het zijne. ‘Sorry,’ fluister ik hoewel ik tien minuten geleden nog zei dat ik geen sorry meer tegen hem zou zeggen.
Sasuke’s hand wrijft langzaam over mijn wang en ook hij glimlacht. ‘Ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt, Sayuri. Maar je maakt me helemaal gek.’
Ik voel mijn binnenste 100 graden warmer worden en ik heb het gevoel dat ik op klappen sta. De vlinders in mijn buik weten niet meer hoe ze het hebben. Sasuke lippen komen dichterbij en ik sluit mijn ogen. Het moment dat zijn lippen die van mij raken, barst ik. Ik sla mijn armen om zijn nek en trek hem dicht tegen me aan. Zijn handen rusten op mijn heupen en ik voel zijn tong mijn mond binnendringen. We zoenen en ik voel de wereld om me heen vervagen.
Op het moment is het alleen Sasuke en ik. Ik en Sasuke.

Reageer (2)

  • xXStarsssXx

    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTT!!
    BATSEEEEEN!!! XDD


    omg komt nu Sakura aan gillen=-="..

    Sexy kind snel verder gaan!! :"D XD

    xxStar-chan(H)(K)

    1 decennium geleden
  • weirdbiscuit

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaw lief !!!!(baby)
    maar ik blijf maar jaloers op Sayuri !! Ik wil Sasuke voor mij en MIJ alleen !!
    ach jah dat zit er niet in zekerxD
    nah Geweldige quiz/story
    snel verder !!!!!!!!!!!!!!:Y)
    xxemma

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen