Woeeeeehs. [: Hoofdstuk vier van dit verhaal!
Ohja. Op deze foto is Koko!

Aimeka pov
Ik loop naar huis met een glimlach op mijn gezicht. Het was een leuke avond met Sakura en Temari. We hebben uren zitten kletsen. Later kwamen Naruto en Jiraiya ook nog bij ons zitten. Natuurlijk moest Jiraiya vragen waar mijn moeder was. Ik schud mijn hoofd. Stomme vent. Hij denkt nog steeds dat hij mijn moeder kan strikken.
Thuis doe ik mijn schoenen uit in de hal en loop de woonkamer binnen.
Uh oh. Mam zit in haar stoel, haar linkerbeen schuin over haar rechter en haar handen gevouwen in haar schoot. Als ze op deze manier zit, wil ze met me praten.
‘Hoi,’ mompel ik..
Mama antwoord niet. Ze kijkt me alleen maar aan. Argh, ik kan dit beter meteen afhandelen. Anders kijkt ze me de rest van mijn leven op deze manier aan!
‘Is er iets?’ vraag ik onschuldig.
Mam trekt een wenkbrauw op. ‘Of er iets is? Ga zitten, Aimeka.’
Woeps.
Ik loop langzaam naar de andere stoel en ga zitten. Mam kijkt me nog steeds aan met die doordringende blik en het geeft me echt de rillingen. Maar het is niet alleen haar blik die me de rillingen geeft. Het is ook dat ik weet waarover ze wil praten. En ik wil het daar dus absoluut niet over hebben.
‘Aimeka,’ begint mama. ‘Ik wil dat je eerlijk tegen me bent.’
Stilte.
‘Als je niet de hele dag op Naruto wil letten vanwege… Deidara…’
Mijn lichaam bevriest van binnen als ze zijn naam zegt. Ik sluit mijn ogen voor een seconde en kijk dan mijn moeder aan. ‘Mam, ik heb je al gezegd dat het geen probleem is. Ik kan dit aan! Trouwens, je weet niet eens of Dei-… hij achter Naruto aanzit. Misschien dat het de taak is van andere Akatsuki leden is.’ Ik hoor hoe vreselijk hoopvol mijn stem klinkt.
Mam zucht. ‘Je kunt daar niet al je hoop op vestigen, Aimeka. Er is een heel grote kans dat ze allemaal naar de stad komen.’
Ik trek mijn wenkbrauwen op. ‘Allemaal?!’
Mam knikt. ‘Ze willen Naruto meer dan welke andere Jinchuuriki dan ook. Hij heeft de meest krachtige demon in zich.’
Ik haal mijn schouders op. ‘Mam, geloof me alsjeblieft als ik zeg dat ik er echt geen problemen mee heb om op Naruto te letten. Trouwens, het is goed voor hem ook. Hij krijgt het voor elkaar om constant in de problemen te komen dus iemand moet wel op hem letten.’
Mam glimlacht. ‘Daar heb je gelijk in.’
Ik sta op uit mijn stoel. ‘Ik ga naar bed. Ik heb Hoshi beloofd dat ik haar morgenvroeg in het hotel zal helpen.’
Hoshi is mijn oude teammaat en nog steeds een goede vriendin. Ze is een beetje verlegen maar altijd behulpzaam en je kunt goed met haar praten. Ze is ook nog eens een super goede Chuunin.
‘En Naruto?’
‘Die is de hele dag bij Jiraiya voor zijn nieuwe techniek.’

Ik druk een kus op haar wang en loop dan naar mijn bed. Een zacht grommen begroet me. Glimlachend kijk ik naar Koko die op mijn bed ligt. Ik aai over haar hoofd en druk een kus op haar neus. Dan wordt het echt tijd om mijn bed in te gaan.

Reageer (3)

  • weirdbiscuit

    Lief !!!
    Snel verder toe ?!!!
    ik aanbid jou en deze story._O__O__O_

    xxemma

    1 decennium geleden
  • goshoKuzame

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawh what cuuutte!!

    he fguck!! moet rennen..nee fietsenO_O ik heb schooool T_T BLEGH!

    anyway heeeeeeeeeeeel snel verder gaan anders ga ik je dwingen want ik ben verslaafd aan deze quiz O_OO_O GO ON GIRL!:Y)

    xxStar-chan(H)(K)

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    koko is cuteeeeeeeeeeee
    zeeeeeeeeeeeeeeeer
    snel verder please^^
    xD
    xKyoru Kun^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen