Foto bij [6.3] Mysterious Person

Mia

Ver in gedachten verzonken, heb ik Kiara niet horen aankomen tot plots een hand plaats neemt op mijn schouder. “Je hebt Sarah al ontmoet zie ik.” Ze probeert vrolijk te klinken, maar ik hoor de afgunst in haar stem. “Wie is ze?” “Dat is iets voor later. Kom, ik heb boodschappen gedaan. We gaan eten.” Wat heeft Kiara toch? Ze is totaal anders. Wat heeft ze nog gedaan buiten boodschappen halen?

Ik haast me naar beneden waar de koffiegeur meteen door mijn luchtwegen dringt. Ze heeft koffie gezet en dekt nu de tafel. “Ik dacht dat de tafel dekken maar eenmalig was?” Vraag ik terwijl ik plaats neem. “Als het niet goed is, mag jij het ook doen hoor.” Lacht ze. Ik heb haar nog nooit eerder oprecht zien lachen.

Samen ontbijten we. Ik kom te weten dat Kiara al 300 jaar oud is, in de 18e eeuw werd ze getransformeerd. Haar meesteres was iemand die nog genadelozer was dan haar zelf. Ook minder voorzichtig. Door onvoorzichtigheid kon hun bestaan verraden worden. Haar meesteres werd steeds ongeduldiger en onbezonnen. Kiara kon het bestaan van de engelen niet in gevaar brengen en werd gedwongen haar te vermoorden.

Reageer (2)

  • Theartoflife

    haha tsja dat is dan de oplossing :P

    1 decennium geleden
  • twiddict

    Aha, creepyness 4 life. Dan snap je die Kiara ook opeens.
    Verder!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen