'Ga je me nog zeggen wat dit meisje hier doet?' Vroeg Brad ongeduldig. Hayley knikte nerveus en het leek wel of ze bang van hem was. 'Dit is euhm.. Ze euhm.. we..' stotterde Hayley. 'Dit is Amy.' Hielp Jeremy haar. Brad keek me strak aan. 'En moet ik nu weten wie dit meisje is en wat ze hier doet?' Vroeg hij scherp. Ik voelde aan de greep van Hayley's hand dat ze begon te trillen en te zweten. Ik begon nu ook zenuwachtig te worden door de manier hoe Brad me aankeek. 'Nou! Zeg je het nog!' Drong hij aan. Hayley snakte naar adem. 'Excuseer ons even.' Zei ze waarna ze me snel mee de keuken introk. Jeremy bleef alleen achter bij Brad en glimlachte schaapachtig.

'Wat is er? Ben je bang van hem?' Vroeg ik verbaasd. 'Bang? Van Brad? Helemaal niet! Hoe kom je daar nou bij?' 'Liefje, je kneep mijn hand zowat samen.' Hayley keek verlegen naar de grond. 'Het is niet erg hoor. Het is gewoon raar dat je het niet erg vind als iedereen het weet, maar als je het je manager wilt zeggen dat je helemaal verstijft.' 'Ik weet ook niet hoe het komt, ik weet alleen dat ik het niet leuk vind.' Zei ze zuchtend. 'Als je het niet wilt zeggen hoeft dat ook niet.' Fluisterde ik in haar oor. Ze nam me vast en trok me tegen zich aan. 'Neen, we moeten het zeggen. Anders leest hij het misschien in een of ander tijdschrift en dan flipt hij al helemaal. We moeten het echt nu doen.' 'Weet je het zeker?' Hayley zuchtte. 'Neen, maar het moet wel.' Ze gaf me een klein kusje en we liepen dan samen terug de woonkamer binnen.

Hayley leek weer meer zelfvertrouwen te hebben toen we binnenkwamen, maar toen Brad zijn mond weer opende kromp Hayley weer zo snel, dat het me verontrustte. 'Ga je me nou eindelijk zeggen wie zij is en wat ze hier doet?' Vroeg Brad opgejaagd. Hayley sloot haar ogen, haalde diep adem en zei: 'Dit is Amy, mijn lief.' Bang voor zijn reactie greep ze mijn hand en kneep er in. Ik keek naar Hayley en zij keek gespannen naar Brad. Hij liet helemaal geen emotie zien en toen hij wou spreken, draaide Hayley bang haar hoofd weg en legde dat op mijn schouder. 'Hayley! Kijk me aan als ik tegen je spreek!' Zei hij kwaad. Voorzichtig keek ze naar hem terwijl ze me steeds dichter tegen zich aantrok. 'Waarom heb je me nooit gezegd dat je voor de vrouwen was? Ik ken zoveel mooie vrouwen die wel iets willen met Hayley Williams.' Hayley en ik keken hem geschrokken aan. 'Wat?! Ik wil helemaal niet dat je me aan iemand probeert te koppelen! En ik ben NIET lesbisch!' Riep ze kwaad. Hayley kneep van woede nu nog harder in mijn hand en ik voelde zelfs haar nagels in mijn vel prikken. 'Ik probeer je toch ook helemaal niet te koppelen, ik vind gewoon een vaste relatie geen goed idee. En als je niet lesbisch ben, wat ben je dan wel?' 'Ooit gehoord van biseksueel!' Riep Hayley kwaad. 'Liefje, rustig. Sommige mensen snappen het gewoon niet.' Fluisterde ik in haar oor. 'Van waar heb je dat meisje! Het is zeker een van je fans!' Riep hij minachtend terug. 'Spreek niet zo over haar! Ze is een beter mens dan jij ooit zou kunnen zijn!' 'Hayley, ik denk dat het zo wel genoeg is geweest.' Zei Jeremy plots. Hij nam haar en mij vast en duwde ons zachtjes de kamer uit. Hayley stormde de trap op en ik liep haar achterna. Jeremy ging intussentijd terug naar Brad om met hem te praten over de situatie.

Reageer (4)

  • Square

    O, die manager is gemeen :@

    1 decennium geleden
  • TheyEchoMe

    GA PLEASE VERDERRRRR(flower)
    ik ben echt dik verslaafd hier-.- Ondertussen ofcourse luisteren naar Paramore<33333 Man, kben dan wel sort of bezet maar wat zou ik graag die amy zijn zegxD

    1 decennium geleden
  • Waterfalls

    verder!

    1 decennium geleden
  • Scharry

    Snel verder!
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen