"Wat zit er eigenlijk in die tas?" vroeg ik verbaasd aan Sasja. "Oh helemaal vergeten" zei Sasja lachend en ze sprong op. "Dit is een pakket van mij en Jake" zei ze met een grijns. Ze haalde een plastic tas uit de gewone tas en gaf het aan mij. "Kijk maar wat er in zit" zei ze lachend. Ik keek van Sasja naar Jake en van Jake naar Sasja. Allebei met een brede grijns op hun gezicht. "Oke, wat voor raars zit hier in?" vroeg ik argwanend. Ik vertrouw die twee niet, ze kijken zo.. Ja hoe noem je dat? Schuldig is niet het woord wat ik zoek, maar het komt in ieder geval in de buurt bij wat ik zoek. "Maak gewoon open" zei Sasja lachend. Ik opende de tas en keek er voorzichtig in. Oh, dit ziet er niet verkeerd uit. Ik gooide de inhoud van de tas op mijn bed en bekeek de inhoud. "Willen jullie me dik hebben ofzo?" vroeg ik verbaasd. "Hoezo dat nou weer?" zei Jake lachend. "Drie grote repen chocola, vier zakken chips, twee zakken met snoep én negen blikjes energy drank" zei ik geshockeerd. Sasja begon keihard te lachen. "Nu heb ik tenminste een goede reden om te snoepen" zei ze lachend en ze pakte een zak chips en trok hem open. Ze nam een hap chips en begon te eten. "Aah heerlijk" zei ze en ze pakte nog een hap. "Hee ik wil ook" riep Jake en hij trok de zak chips uit haar handen. "Ja hallo, mijn zak chips" zei ik lachend en ik trok hem uit Jacob zijn handen en nam ook een handje chips. Jacob keek me zielig aan. "Mag ik ook wat? Please?" vroeg Jake met een pruillipje. "Alleen omdat je zo lief kijkt" zei ik lachend en ik gaf de zak chips aan Jacob. "Ik heb ook nog films mee, dus we zijn wel even zoet" glimlachte Sasja. Ze pakte een andere tas en gooide die ook op het bed. Verschillende soorten dvd's kwamen er uit. Films zoals SAW, maar ook normale films, en romantische films. "Ja we gaan dus echt geen meiden films kijken" zei Jacob en hij gooide de helft van de dvd's op de grond. "Nou wat wil jij dan gaan kijken?" vroeg Sasja. Jake bekeek de dvd's en pakte er een uit. "Deze" glimlachte hij. "Ja, maar. IEL. NEE. Niet die" riep Sasja hysterisch. "Ooh jawel, we gaan dead silence kijken!" zei Jake en hij maakte een vreugde dansje. Nadat hij uit gedanst was liep hij naar de dvd speler en drukte de dvd er in. "Nee niet doen" gilde Sasja. "Ik bescherm je wel als het eng wordt" zei Jake en hij knipoogde naar Sasja. Leek het nou zo, of werd ze rood? We gingen met zijn drieën op mijn bed liggen en Sasja en Jake begonnen direct chips te eten.

"Stelletje vreetzakken!" riep ik. "Wat?!" vroeg Jake verbaasd. "We zijn nu bij de tweede film, er zijn al drie zakken chips, een reep chocola en een zak snoep doorheen" zei ik lachend. "De chocola is jou schuld" zei Sasja tegen mij. "Ja oke, maar dan nog. Jullie hebben met zijn tweeën gewoon drie zakken chips op gegeten" zei ik. "Vegeet de zak snoep niet" zei Jake met een grijns. Ik gaf Jake een duw zodat hij van het bed afviel. Helaas had hij me door en hij trok me zo mee. Ik viel boven op hem en Jake keek me lachend aan. "Zachte landing" glimlachte ik. "Voor jou wel ja" kreunde Jake. "Ik kom er ook bij!" riep Sasja en ze liet zich zo boven op ons vallen. "Auw" kreunde Jake. Sasja en ik begonnen keihard te lachen. "Ga nou van me af!" jammerde Jake. "Ik lig best goed" zei ik lachend. "En ik lig nog beter" riep Sasja. "Maar ik niet" piepte Jake. "Zullen we er maar af gaan?" vroeg ik lachend. "Hmm... Vooruit met de geit" zei Sasja en ze ging van ons af. Ze gaf me een hand en trok me omhoog. We gingen beide weer op bed zitten. "Krijg ik geen hand?" vroeg Jake lachend. "Nope, jij niet" zeiden we in koor. Jake stond op. "Dan niet" zei hij en hij kwam naast me zitten. Hij sloeg zijn arm om me heen en trok me tegen zich aan. Sasja die aan de andere kant zat pakte mijn hand en kneep er in. "Ik kan geen betere vrienden wensen" zei ik zacht en ik keek ze allebei aan. Serieus, dit zijn de beste vrienden die je wensen kan! Alleen jammer dat ze niet alle pijn weg kunnen halen. Ik zal altijd pijn blijven voelen...

Reageer (5)

  • Unbroken13

    aaaaahhhw so super lieeef <3333

    heel snel verder gaan alsjeblieft ^^

    het is echt kei goed geschreven.

    ik zou eigenlijk voor school bezig moeten zijn, voor een Examen Economie...maar ik dacht eerst dit verhaal verder lezen (A)

    Xxx

    1 decennium geleden
  • LunaMar

    ah, super leuk! snel verder. Bedankt voor het melden, echt super! Weer doen?

    X

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Hahahahahaha, JA HOOR :D That's me :D

    Jeej, EindelijkxD Romantiek xD

    Hahaha, K spring boven op jullie:Y)

    Snel weer verder! :D

    (K)

    1 decennium geleden
  • jvpm

    leuk weer:D:D

    1 decennium geleden
  • DewiiS

    WhahahahaxD
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen