Ik loop de keuken in en zie dat mijn moeder iets in de oven stopt. 'He, jasmijn!' zegt ze 'Hoe was het?' 'Ja, was wel gezellig' zeg ik. 'Het lijkt me wel een aardige jongen' zegt ze. 'Ja dat klopt. Ik ga even naar boven.' ik loop mijn kamer in en ga op mijn bed zitten. ik pak mijn mobiel uit mijn broekzak en bedenk dat ik Thijs nog moet smsen. Ik open een leeg bericht en begin te typen. dan begint opeens mijn mobiel te trillen. Ik sluit het smsje weer en open het nieuwe bericht. Het is van een nummer. er staat:
hee jasmijn, ik vond het echt leuk vandaag, zie je morgen x Justin. Terwijl ik dit lees krijg ik kriebels in mijn buik. Justin vond het dus ook leuk. Ho, wacht. Ik zou Thijs terug smsen. Ik stuur gauw een smsje dat het leuk is en dat ik hem heel erg mis. Ik loop dan naar beneden. ‘O je bent precies op tijd voor het eten.’ zegt mijn moeder. ‘Roep je Maarten even?’
Na het eten ga ik weer naar boven. Ik ga voor mijn kleding kast staan om te bedenken wat ik morgen aan ga doen. Lastig. Nou ja ik bedenk het morgen wel.
Ik ga achter mijn computer zitten en zie dat Heleen online is. Ik open een gesprek. ‘Hé Heleen!’ ‘Jasmijn! hoe is het daar??’ ‘Nou we hebben echt een super mooi huis, je moet het snel zien!’ ‘ja inderdaad, misschien kan ik een keer een weekend langs komen?’ ‘ja goed idee!’ ‘heb je trouwens Justin Bieber al ontmoet?’ ‘ja ik ben bij hem en zijn ouders langs geweest met mijn ouders.’ ‘en hoe is hij in het echt?’ ‘oh, wel aardig’ ‘o oke. Jasmijn ik ga weer, veel succes morgen!’ ‘ja dankje, xxxxx’ ‘kus.’ Ik sluit dan ook de computer af en trek mijn pyjama aan en ga in bed liggen.
De volgende ochtend is het zover, de eerste schooldag.
Ik loop naar beneden voor het ontbijt. ‘Hé Jasmijn, lekker geslapen?’ vraagt mijn moeder. ‘Ja, gaat wel.’ ‘oké. Hoe kom je straks eigenlijk naar school?’ ‘Justin heeft gezegd dat hij mij wel wilt brengen met de fiets.’ ‘Oké, gezellig.’ Ik kijk naar mijn mobiel en zie dat ik een smsje van Justin heb: ‘Ik kom er nu aan! Xx’ Ik smeer gauw een boterham en stop die in mijn mond. ‘Ik ga mam!’ ‘Oké heel veel succes!’ Ik pak mijn jas en loop de voordeur uit. Justin staat er al met zijn fiets. ‘hé jasmijn!’ zegt hij. ‘Hé!’ ‘nou spring achterop!’ ik spring weer achterop en merk dat justin nog steeds wat voorzichtiger fietst. ‘ben je zenuwachtig voor vandaag?’ vraagt hij. ‘Ja, wel een beetje.’ ‘er zitten ook vrienden van mij op die school. Als ik je vanmiddag weer kom ophalen kunnen we misschien wel ergens heen gaan met z’n alle, zodat je ook wat mensen kent!’ ‘Ja, dat zou wel fijn zijn.’ ‘Nou, dan zal ik dat even regelen!’
We rijden het schoolplein op. Ik spring van de fiets af. ‘Bedankt weer voor de lift!’ ‘ja, graag gedaan, en ik zie je vanmiddag weer!’ ik draai me om en loop dan naar binnen.
reacties?=)

Reageer (1)

  • Tamani

    VERDER ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen