Het was koopavond, dus hadden we veel tijd om te shoppen en gezellig bij te kletsen over deze week.
‘Die repetitie wiskunde heb ik echt helemaal verknald. Maar ik vond Alex belangrijker. Alleen met tienen kon ik voldoende komen, dus eigenlijk maakt het niet uit. Ik heb echt een hekel aan dat vak en de leraar.’ zei Tessa.
Oh, wat wou ik graag dat ik een vriendje had… *zucht*
‘Wat is er?’ vroeg Tessa bezorgd.
‘Niks hoor, ik ben gewoon een beetje moe.’ zei ik toen snel.
‘Oh, nou ik eigenlijk ook wel. Zullen we maar gaan?’
‘Ja, we willen morgen niet verliezen.’
‘Inderdaad.’ We liepen naar onze fietsen en gingen naar huis. Na een tijdje moest Tessa afslaan.
‘Doei Tess! Tot morgen!’
‘Ja! Slaap lekker’ zei Tessa en ze fietste weg. Het is erg gezellig met Tessa, maar eigenlijk was ik blij dat ze nu weg was. Ik had wat tijd nodig om na te denken. En niet om haar verhalen te horen over Alex… Ik stapte even af. Ik moest nog wel een stukje fietsen en had mijn iPod meegenomen. Ik deed ‘m in en zag in het licht van een lantaarnpaal een affiche hangen:

Buy My World 2.0!

Oh, die gast, ehm.. oh ja, Justin Bieber. Soms had hij best een mooi liedje, maar echt zo’n gillende fan, ik niet. Wat ik wel wist, is dat dit al een wat ouder affiche was, want My World 2.0 was al wel even uit. Ik zette dus toen maar That Should Be Me op, van Justin Bieber en fietste verder naar huis. Ik zong zachtjes mee met de liedjes die mijn oren vulde. Wel zo zacht dat niemand het door zou hebben, ik durf niet in het openbaar te zingen, al vind ik het wel leuk. Wat als ze mijn stem nou niet mooi vinden? Of als ik vals zing? Nou ja, ik fietste snel naar huis. Thuis ging ik snel naar boven en ging slapen. Morgen zou ‘de wedstrijd’ van het jaar zijn: Wel of geen Kampioen? Als we wonnen waren we kampioen, maar anders waren we 2e. Ook niet slecht, maar toch.
Toen ik bijna sliep hoorde ik mijn mobiel afgaan. Een sms’je van Tessa:

Heey, morgen komt er een speciaal iemand naar de wedstrijd kijken. Ik weet niet wie, maar William zei het net. Slaap lekker. Xxx Tess
Wat vaag. Ik zie het morgen wel. En zo viel ik (eindelijk) in slaap.

Reageer (1)

  • Khalil

    Idd had ik maar en vriendje.

    ~snel verder~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen