Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Quiescent

    Weet je. Ik heb gewoon echt iemand nodig waaraan ik mijn dichten op kan trekken. Waarvan ik kan zeggen; zo wil ik ook kunnen dichten, alleen dan in mijn eigen stijl. Heeft een hele tijd geduurd voordat ik weer zo iemand heb kunnen vinden. En dat ben jij, vergeleken jou heb ik nog zoveel te leren. En dat vind ik leuk. En echt respect dat jij diegene bent.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen