Foto bij [3.2] Her First Kill

Mia

Terug naar de realiteit. Als ogen vuur konden spuwen, stond het hele bos in brand. Ik ben zo boos op mijn oom! Hij stopt recht voor me. Voordat hij wat kan zeggen, duw en sla ik hem. De man probeert me vast te houden aan mijn polsen, maar mijn kwaadheid overheerst. Ik ren naar de verte. Ik val lichtjes in een lage diepe sloot. Je ziet het bijna niet vanwege de duisternis. De ondergrond van de sloot is hard en tegelijk zacht. Zacht van het kleine beetje water dat er in staat en hard van de kleine steentjes en rotsjes die er zich bevinden.

Ik besluit me hier te verschuilen, in de sloot. Ik zie boven me de schim van de man. Hij ziet me niet. Hij heeft dit niet eens door dat dit een slootje is. Ik grijp naar beneden n het natte naar een steentje. Dit lukt altijd in de film. Ik gooi het steentje ver voor me uit. Met een plofje hoor ik het neervallen. Hij heeft het gehoord. Hij loopt er heen, maar heeft de sloot niet gezien. Hij struikelt en valt. Een lelijke val. De man ligt bewegingloos voor me. Ik zet een stap vooruit en houd mijn vlakke hand voor zijn gezicht. Ik voel zijn trage ademhaling tegen mijn hand. Hij leeft nog, maar is waarschijnlijk bewusteloos.

Mijn oom, de man, verdient het niet om te leven. Hij is altijd gemeen geweest. Mijn kwaadheid borrelt terug op. Het neemt de overhand zodat heel mijn huid tintelt. Ik voel me zo slecht, maar ook zo goed tegelijk. Ik neem een grote steen uit de sloot. De steen is zo zwaar dat één hand hem niet kan houden. Mijn andere hand schiet te hulp. Ik hef het de lucht in. Uit het niets begin ik hem te slaan met de steen. Alle woede komt vrij. Ik sla nog eens. Daarna weer. Het voelt zo goed, bijna euforisch. Ik blijf hem slaan tot de steen nog natter begint te worden. Een warme gloed druppelt op mijn handen. Zo snel als de drang en de kwaadheid kwamen, zo snel zijn de gevoelens weg. Ik laat de steen vallen. Wat heb ik in hemelsnaam gedaan? Is de man dood?

Gegniffel is boven me te koren, Kiara. Ik kijk op en zie haar in het maanlicht. Haar welbekende grijns siert haar gezicht.

Reageer (2)

  • Theartoflife

    mooie story :) ik heb al geabo't :P

    1 decennium geleden
  • twiddict

    Ik word verhoord. (A)
    die Kiara is echt een freak (nee, zou ie denken bij een angel of death?) xD
    en nu moet je maar weer snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen