Foto bij Chapter 2

-Nog steeds Sophie POV-
Als het laatste groepje naar buiten komt mogen wij naar binnen. Als we in de kleedkamer van de jongens komen is er alleen niemand. Dan horen we achter een deur achterin de kleedkamer een stem. ‘Ga van me rug af Nick’, dat was de stem van Joe. Dan horen we een knal en gaat de deur open. Achter de deur vandaan komen Kevin, Joe en Nick aan lopen. Ze stellen zich meteen voor als ze ons zien staan. ‘Hi I’m Kevin’, ‘I’m Joe’, and I’m Nick’. ‘Hi we are Sophie and Nadine’, zeg ik. ‘Wat gebeurde er net’ vraag ik aan Joe. ‘We hoorde een knal’. ‘Oo Nick sprong op me rug en viel er daarna vanaf’, zegt Joe. ‘Nee jij gooide me er vanaf’, zegt Nick. ‘oké oké ik gooide je er vanaf’, zegt Joe tegen hem. Ik moet lachen en Nadine ook. ‘Wat is er zo grappig’, vraagt Kevin aan ons en kijkt ons vragend aan. ‘Nou Sophie en haar broer staan meestal een tijdje te ruziën over wie er gelijk heeft’, geeft Nadine als antwoordt. ‘Heb je vaak ruzie met je broer, vraagt Joe aan me en ik voel dat er een brok in mijn keel komt. Hoe ga ik dit nou zeggen tegen een stel vreemde. Ik kijk Nadine aan en voel dat Joe me nog steeds aankijkt. Aan Nadine der blik zie ik dat ze vind dat ik het moet zegen. ‘Ik had vroeger wel vaak ruzie met me broer maar hij is een paar jaar geleden overleden’. ‘Hij werd expres aangereden’, maakt Nadine mijn zin af. Ik voel dat er tranen over me wangen heen lopen en voel ineens 2 armen om me heen slaan. Het zijn die van Joe.

Dan laat hij me los ‘Gaat het weer een beetje’ vraagt hij. ‘Ja het gaat wel weer het is altijd een beetje moeilijk om erover te praten. Maar zullen we nu wat leuks doen’, zeg ik tegen ze. ‘Is goed hoor’, zeggen ze alle drie tegelijk. We met zijn alle een beetje aan het stoeien als Big Rob binnen komt. ‘Jongens we moeten gaan’. ‘Mogen we niet nog wat langer hier blijven’, vraagt Nick. ‘Sorry jongens we zijn al een beetje laat’. ‘Willen jullie misschien mee’, vraagt Joe nu aan Nadine en mij. ‘We willen wel maar ik weet niet of het mag dan zou ik moeten bellen’. Ik kijk nadine aan en zie dat zij ook graag wil blijven dus ik pak me mobiel en bel me vader. ‘Hé pap mogen Nadine en ik met de jongens mee naar hun hotel’? ‘Van mij mag het wel alleen wil ik wel weten waar jullie zitten’. Ik vraag aan Joe in wel hotel ze zitten en geef het door aan me vader. Als ik op heb gehangen gaan we meteen naar het busje wat al klaar staat. ‘Jullie kunnen samen wel op mijn kamer slapen dan ga ik bij Nick of Kevin op de kamer’. ‘Oké is goed’ zeggen Nadine en ik te gelijk. We zitten nog een beetje te kletsen als het busje stil staat en Big Rob zegt dat we er zijn. We lopen met zijn alle naar binnen en komen in hotelkamer van de jongens in. We ploffen met zijn alle meteen op de bank neer en zitten een beetje te zappen op de tv als we ineens merken dat Nick en Nadine er niet meer zijn. ‘Hé waar zijn Nick en Nadine’, vraagt ik aan Joe. ‘Weet ik niet ze zullen wel op zijn kamer zitten te kletsen’. Joe en ik lopen naar de kamer van Nick en kloppen op de deur en lopen dan naar binnen en inderdaad daar zitten Nick en Nadine gezellig te kletsen. ’Daar zijn jullie dus waarom zeiden jullie niet even dat jullie hierheen gingen’ vraag ik aan ze. ‘We wilden jullie niet storen jullie waren erg geintreseerd naar de tv aan het kijken’, zegt Nick tergen ons. ‘Oké nou ga nog maar lekker kleppen dan’ zegt Joe en we lopen samen naar zijn kamer toe.

‘Volgens mij vinden die 2 elkaar leuk’ zeg ik tegen Joe als we in zijn kamer zijn. Dan zie ik dat Joe rood word en ik voel dat ik ook rood word. ‘Ja ik denk het ook wel’, zegt hij snel. Als even stil is hoor ik mijn mobiel af gaan ik kijk naar het schermpje en zie dat het Nieke is. Die kan wel even wachten denk ik bij mezelf en klik haar weg. ‘Moet je niet op nemen’ vraagt Joe aan me. ‘Nee ze belt nog wel een keer. Ehmm hoe laat is het eigenlijk want als jullie morgen

Amsterdam in willen gaan moet je wel een beetje optijd opstaan’. Joe kijkt op zijn mobiel. ‘Het is nu bijna half 1’. ‘Zullen we dan maar gaan slapen dan roep ik Nadine even’. Dan komt Nick binnen. ‘Nadine is in mijn bed in slaap gevallen en ik wil eigenlijk in mijn eigen bed slapen is het goed als jij dan bij Joe slaapt’ vraagt hij aan me. Ik kijk Joe aan en hij knikt dat hij het goed vind. ‘Is goed hoor’. ‘Oké slaap lekker’. En Nick loopt de kamer weer uit. ‘Zullen we dan maar gaan slapen’, vraagt Joe. ‘Is goed maar ik heb alleen geen pyjama bij me’. ‘Geen probleem je kan wel een shirt van mij lenen’, zegt Joe en gooi een voor mij veel te groot shirt naar me toe. ‘Waar is de badkamer dan kan ik me even om kleden’, vraag ik aan hem. ‘Daar zo’ en hij wijst naar een deur is zijn kamer. Ik kleed me om en ga de badkamer weer uit daar zit Joe al in zijn pyjamabroek en zonder shirt aan. ‘Je ziet er leuk uit zo in een veel te groot shirt’, zegt Joe en hij moet lachen. ‘Zit je me nou uit te lachen’ en gooi een kussen naar zijn hoofd. ‘nee hoor maar die krijg je terug en hij komt op me af stormen en begint me te kietelen. ‘Nee niet doen daar kan ik niet tegen’ en probeer hem nu ook terug te kietelen en dan kijk ik hem ineens recht in zijn ogen en hij kijkt terug. Zo liggen we elkaar een tijdje aan te kijken als het lijkt of Joe wil opstaan. Dus wil ik op gaan staan als hij me ineens een kus op mijn mond geeft. Ik sla mijn arm om zijn nek en dan vallen we allebei van het bed op de grond en allebei beginnen we te lachen. ‘Zullen we nu maar gaan slapen’ vraag ik als we uit gelachen zijn. ‘Dat is misschien wel een goed plan’. Ik ga in bed liggen en Joe komt naast me liggen en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en zo vallen we in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt is Joe niet in de kamer. Ik kijk op de klok en zie dat het pas 8 uur is had ik net zo goed nog een uur kunnen slapen. Ik stap uit bed en wil net de badkamer in gaan als de deur open gaat en Joe met een blad met broodjes en koffie binnen komt. ‘Je bent al waker’ zegt hij en zet heb blad op bed en loopt naar me toe en geeft me kus. ‘Ja ik werd net wakker en ik kan nu toch niet meer slapen dus ik dacht ik ga even de badkamer in. Maar nu jij er bent met broodjes en koffie wacht ik daar nog even mee. ‘Mooi zo want anders wordt de koffie koud en dan wordt je er niet wakker meer van’. Ik loop naar het bed en ga er op zitten en pak een broodje. Als we klaar zijn pakt Joe het blad op en brengt het weer weg. Als hij terug komt gaat hij op het bed zitten en ik ga tegen hem aan liggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen