part 8

’En wat vind je er zo van? Om een bekend vriendje te hebben?’ Ik lig tussen Joe’s benen met mijn rug tegen zijn buik en hij streelt zachtjes met zijn vingers over mijn onderarm. ’Ik weet niet, ik moet de gillende fans nog meemaken’ grap ik. ’Dat doe je beter niet, het is nogal slecht voor je oren’. Ik kijk verbaasd naar hem op. ’Bedoel je echt dat je gillende fans hebt?’. Lachend kijkt Joe op me neer. ’Je kent ons echt niet hé? Ze hebben voor altijd extra bewaking nodig om al die gillende meisjes onder controle te houden. Ze hebben zelfs een keer ons ondergoed gestolen.’ Ongelovig kijk ik hem aan. ’Dat zal wel.’ ‘Geloof je me niet?’ vraagt hij. Lachend schud ik mijn hoofd. ’Ok dan’ zegt hij knikkend. ’Niiiiick!!!!’ roept hij en ik houd mijn handen over mijn oren. Nog geen halve minuut later verschijnt Nick in de deuropening. ’Ja?’ vraagt hij verveeld. ’Wat is het gekste dat onze fans tot nu toe hebben gedaan?’ vraagt Joe en ik kijk Nick belangstellend aan. ’Ons ondergoed stelen, zonder twijfel’ knikt hij en mijn mond zakt open van verbazing. ’Zie je wel.’.
’Wil je iets drinken?’ vraagt Joe na een tijdje. ’Ja graag’ knik ik. We krabbelen overeind en ik volg Joe naar beneden. In de keuken neemt hij een fles cola uit de koelkast en hij schenkt twee glazen vol. ’Aah Joe daar ben je. Heb je nog vuile was?’ Ik draai me geamuseerd om en zie een vrouw van gemiddelde leeftijd in de deuropening staan die naar de living leidt. Ze heeft kort zwart haar dat al net zo krult als dat van Nick en Kevin. Ze heeft vriendelijke ogen en een sympathieke glimlach. ’Oh we hebben bezoek! Joe dat had je niet verteld.’ De vrouw kijkt Joe even beschuldigend aan en richt zich dan glimlachend tot mij. ’Hi ik ben Denise, Joe’s moeder’. Ze steekt haar hand uit en glimlachend neem ik hem aan. ’Aimée.’ Ik zie hoe ze naar Joe knikt en dan weer naar mij kijkt. ’Wel ik zal jullie niet langer storen.’ Ze draait zich om en draait zich om in de deuropening. ’Ohja bijna vergeten. Dus..’ Joe kijkt haar vragend aan. ’Dus?’ ‘Heb je nog vuile was?’ Meteen verschijnt er een blosje op Joe’s wangen en hij knikt. ’In mijn kamer’ zegt hij zacht. Denise glimlacht nog eens en loopt dan de keuken uit.
Glimlachend neem ik een slokje van mijn cola. ’Dat was dus mijn mama’ zegt Joe overbodig. ’Ja dat had ik verstaan’ Ik kijk hem geamuseerd aan. ’Je hoeft je niet te schamen hoor. Moeders vinden het fijn van die genante dingen te vragen. Je moet blij zijn dat je geen meisje bent’ Hij kijkt me vragend aan. ’Hoezo?’ vraagt hij. ’Omdat ze je dan had gevraagd of je nog genoeg maandverband of tampons hebt’. Zijn gezicht betrekt en ik barst in lachen uit.

Reageer (5)

  • LemonLime

    daar geef ik u gelijk in xD hha
    snel verder!
    ly.x3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Joe lijkt daar té oud op die foto :X
    Joe met een tampon :X
    Dat past mij zijn wc-borstel :Y)
    Snél Veeeeeerder:Y)

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Stel u voor :|
    :X
    Super ^^
    Snel verder :Y)
    Loveit<3

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    Haha, Ocharme Joe xD
    Idd, Eigeiljk eeft ze wel gelijk :P
    Super!
    Snél verder héé x3

    1 decennium geleden
  • Nudity

    OH MY GOD!! BO!!
    Hylarisch! Echt geweldig!:
    ’Je hoeft je niet te schamen hoor. Moeders vinden het fijn van die genante dingen te vragen. Je moet blij zijn dat je geen meisje bent’ Hij kijkt me vragend aan. ’Hoezo?’ vraagt hij. ’Omdat ze je dan had gevraagd of je nog genoeg maandverband of tampons hebt’. Zijn gezicht betrekt en ik barst in lachen uit.

    GE-WEL-DIG! F A N T A S T I S C H!!!
    Is het duidelijk?!
    Snel verder hé!!

    Xx.
    Jenny

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen