De rest van de rit op de bus was Sam klaarwakker. 'Hoe doe je dat? Je weet dat je ze straks weer zult zien en kussen en toch kan je nog rustig slapen.' Ik lachte. 'Het zijn ook maar mensen.' 'Ja, maar wat voor mensen.' Ik lachte nog meer, nam mijn trui en legde die op mij als een dekentje. 'Wat ga je doen?' 'Proberen om nog wat te slapen.' Zei ik na een lange geeuw. Sam lachte opgewekt en keek dan door het raam. 'Je zou beter ook nog wat proberen slapen. Anders ben je te moe als we er zijn en loop je er als een zombie bij. En dan maak je bepaald geen goeie indruk op Josh.' Zei ik plagerig. Ze keek me geschrokken aan en legde zich meteen neer om toch maar wat slaap in te halen.
Na een aantal uren werden we wakker gemaakt door Simon en Jhon. Ze zaten achter ons en hebben al altijd een oogje op ons gehad. Elke kans dat ze ons konden aanraken, grepen ze. Jhon liep achter Sam aan en Simon achter mij. Simon sloeg bijna elke morgen op mijn kont. In het begin sloeg ik hem altijd in zijn gezicht, maar nu ben ik zelfs daar te lui voor. Sam heeft nog geluk, Jhon is nog mooi, lief en hij respecteert vrouwen. Simon wilt me gewoon eens binnendoen. En nu wil ik niet als een dikke nek overkomen, maar bijna alle jongens van mijn klas willen me. Maar ze zijn me allemaal te simpel en ik heb Hayley. De droomvrouw van mijn leven.
'Heey Amy, schat. We zijn er, wordt eens wakker en geef me een kus.' Fluisterde Simon in mijn oor terwijl hij me voorzichtig wakker schudde. 'Simon!' Riep ik lachend. 'Ga van me af!.' Hij gehoorzaamde en lachte ook. Hij viel eigenlijk nog wel mee. Hij kon wel grof zijn maar ik moet toegeven dat het wel leuk was om met hem en Jhon rond te hangen. Jhon was op Sam's schoot gaan zitten en gaf haar een klein kusje op haar wang. 'Wakker worden, Sam.' 'Nee, laat me slapen.' Gromde ze. Simon was ondertussen weer met me aan het flirten, maar dat had geen effect op mij. 'Sam, we zijn er, sta nou op.' Hoorde ik Jhon zeggen. 'Zijn we er?' Riep ze uit. Ik lachte en knikte. 'Waarom zei je dat dan niet eerder?' Ik gaf haar een duwtje en smeet Simon van mijn schoot. We stapten van de bus en ik keek rondom me of ik de zwarte tourbus nog zag. Aan de overkant van de straat zag ik dat de tourbus aan het tanken was en toen ik me omdraaide stond Hayley voor me. Ik schrok me rot en trok haar snel mee naar de achterkant van onze bus. 'Ben je gek? Straks zien ze je nog.' Zei ik. Hayley lachte en legde mijn haar aan de kant. 'Ik kon gewoon niet wachten je te zien.' Fluisterde ze in mijn oor. Ik hoorde het verlangen in haar stem en glimlachte. Ze streelde me over mijn wang en drukte enkele keren haar lippen op de mijne. 'Je moet nog even wachten, ik moet nog even wat regelen.' 'Wat is er misschien?' Vroeg ze nieuwsgierig. 'Er zijn 2 jongens die mij en Sam zien zitten en ze volgen ons de hele tijd. Ze zijn wel leuk om mee rond te hangen, maar ik wil niet dat ze je zien.' Ze lachte, knikte en gaf me nog een klein kusje. 'Ga maar, ik zie je straks wel, liefje.' Ik lachte ook en drukte nog snel even mijn lippen op de hare.

Reageer (3)

  • Square

    Super :D

    1 decennium geleden
  • TheyEchoMe

    het is zooooo sweet<333333333, dit is echt een awesome story(H)

    1 decennium geleden
  • Crocodilee

    Hmm, wat een heerlijke topic, ik kan wel blijven lezen <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen