eind vorig deel:

hey zal ik je even naar je lokaal brengen? dan verdwaal je ten minste niet..." "graag!" en we liepen samen naar mijn lokaal.

hipe u like it!

new friend, new enemy

foto is yasuko [i/]

ik had dit uur design. de jongens hadden iets met timmeren en huizen bouwen ofzoiets...
na goed, ik ging zenuwachtig mijn klas in. het was een klein gezellig ruimte. net een oude zolderkamer. ik zag allemaal stofjes, en grote tafels met papier. ik ging naast een meisje zitten dat me wel aardig leek. „hai.. mijn naam is Fantasy, ik ben nieuw hier.“ Zei ik. Het meisje keek op. Ze had zwart haar tot net onder haar schouderbladen en kastanje bruine ogen die me vrolijk aan keken. „hai, ik ben Yasuko.“ En ze stak haar hand uit. Ik schudde haar hand. „kijk,kijk,kijk wie hebben we daar?“ hoorde ik achter me. Ik draaide me om, en zag melissa en twee andere meisjes „hai melissa, is er iets?“ „horr toch eens! Ze weet al wie ik ben! En ja er is inderdaad iets!“ zei ze terwijl ze haar handen in haar zij zette. „jij moet uit de buurt van math blijven! Hij is van mij!“ zei ze en ze pookte me op mn schouders. “oh.. nou sorry, ik wist niet dat jullie iets hadden… maar hij was alleen maar aardig tegen me… omdat ik nieew was… dus het is niet echt mijn schuld…” zei ik. Ze wou nog iets zeggen maar de juffrouw kwam naar binnen en zei ons dat we allemaal moetsen gaan zitten. Melissa keek me nog dreigend aan en ging toen naar haar plek samen met haar vreidninnen.
Mevrouw Klos zei ons dat de jaarlijkse modeshow dit jaar groots moest worden, want het was hun 20e jaar dat ze dit deden. Alleen de beste ontwerpen mochten meedoen. Ze wenste ons veel plezier met designen en liet ons aan het werk gaan.

reactie plzzz!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen