De weken daarna vlogen voorbij. Er gingen steeds meer geruchten rond op school over Bella. Nou ja, Isabella, maar ik vind Isabella een irritante naam, dus ik noem haar gewoon Bella. Ook als ze het niet leuk vind, ze heeft geen keus, maar eigenlijk hoop ik dat ik niet bij haar in de klas kom. Geen idee waarom, maar ze lijkt me gewoon niet zo aardig, ook al ken ik haar niet. Alice deed de afgelopen weken zo vreemd, serieus. Volgens mij is ze gek geworden, ze gaat de hele tijd weg als Edward en ik eraan komen, ze rijd niet meer met Edward mee naar school. Ze ontwijkt hem gewoon. Edward zelf hoor ik er niet over, maar hij zit er wel mee volgens mij. Hij probeert juist vaak bij Alice in de buurt te zijn. Het zal wel... "Mevrouw Albarny, moet je niet eens gaan opletten?" vroeg de leraar terwijl hij boven op mijn voet ging staan. Ohja! We hebben les! Ik keek de leraar verveeld aan. "Zo jij kijkt blij" zei hij, en de klas begon te lachen. "Zegt u, u kijkt elke les chagrijnig, ben ik het een keer maakt u direct een opmerking" kaatste ik terug. "Op de teentjes getrapt?" vroeg de leraar. "Ja eigenlijk wel, want u staat al een paar minuten op mijn tenen" zei ik boos. Hij keek naar beneden en haalde snel zijn voet van mijn voet af. "Heb je nog andere wensen, mevrouw?" vroeg de leraar in een poging tot grappig zijn. "Ja. Dat ik naar huis mag, maar helaas, ik heb les" zei ik. "Chris, ik denk dat je er zo uitgestuurd word" fluisterde Sasja. "Dus?" fluisterde ik terug. "Weetje! Vandaag komt die nieuwe leerling!" riep iemand aan de andere kant van de klas. Iedereen draaide zijn hoofd in die richting. "Dus?" vroeg ik. "Hier is het speciaal dat er een nieuw iemand komt, want zo vaak komen die niet" zei Mike. "En nu is het record gebroken, omdat er in een school jaar wel twee nieuwe leerlingen bij zijn gekomen?" vroeg ik. Mike werd stil. Sasja begon te lachen en gaf me een high five. Daarna ging ik lekker uit het raam staren.

Na een paar minuten ging de deur ineens open en iedereen keek op. Fijn. Daar is het nieuwe meisje. Ze keek de klas in en werd knalrood. "Lekker op tijd" mompelde ik. Sasja gaf me een stoot tegen mijn arm. "Wat?" siste ik. "Dat was mijn tekst" zei Sasja met een grijns. Ik begon keihard te lachen en iedereen keek me verbaasd aan. "Daar staat de nieuwe hoor" zei ik terwijl ik naar haar wees. Bella kreeg een rood gezicht. Eigenlijk heb ik medelijden met haar, maar om een of andere reden moet ik zo onaardig tegen haar doen. Ze heeft een of andere uitstraling, ze heeft gewoon iets waar ik niet tegen kan, maar wat het is, ik heb geen idee!..

"Zo dat was dat" zei Sasja lachend. Ik moest zo hard lachen dat ik niet eens meer kon praten. Toen we uitgelachen waren keek Sasja ineens heel serieus. "Jij gaat zeker bij Edward zitten?" vroeg ze. "Ik denk het, hoezo?" vroeg ik. "Omdat hij daar op je staat te wachten" zei ze naar iets achter me wees. Ik draaide me om en zag Edward staan. "Tot straks" zei Sasja en ze liep weg. Edward liep naar me toe en samen gingen we de kantine in. "Zo, je bent lekker aardig geweest tegen de nieuwe" zei hij lachend. "Hoe weet jij dat nou?" vroeg ik verbaasd. "Ik heb zo mijn bronnen" zei Edward met een grijns. Ik wou hem een tik tegen zijn arm geven, maar de vorige keer dat ik dat deed had ik er zelf last van, dus deze keer doe ik het maar niet. We haalden wat te eten en gingen bij de rest van de Cullens zitten.

"Die nieuwe zit bij Jessica en co" zei Emmett ineens. Ik keek op naar de tafel waar ze zaten, en inderdaad daar zat Bella ook. Arme Sasja.. Edward keek me lachend aan. "Wat?" vroeg ik verbaasd. "Niks" mompelde Edward en hij drukte een kus op mijn wang. Door die spontane kus begon ik ineens te blozen. Emmett begon keihard te lachen. Jasper gaf Emmett een stoot tegen zijn arm. "Au! Waar is dat nou goed voor" riep Emmett. "Christine kan je geen pijn doen, maar ik wel" zei Jasper lachend. "Hmm.. Dat is zo" zei Emmett lachend. Ik draaide mijn hoofd weg en keek weer naar de tafel waar Sasja, Jessica en de rest zaten. Bella zat naar onze tafel te staren. En niet zomaar naar onze tafel. Nee ze zat naar Edward te staren!

Reageer (11)

  • JckSparrow

    OMG GleeAddict O.O

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    wie is er een trut???....ow wacht, ik weet het al...Bella(6)

    1 decennium geleden
  • Leaf

    Laat deze kut Bella in dit verhaal heel snel weggaan aub xd.
    maar mooi geschreven !!

    1 decennium geleden
  • FireGirl

    bella grom:@

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Rot bella!:O En dan laat je MIJ met DAT achter!? Naja zeg :S K kom de volgende keer bij jou & De cullens zitte hoor!:P

    Snel weer verder:D

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen