eind vorig deel:

Meneer Bosch was heel aardig en praatte over het komend schooljaar en de belangrijkste huisregels. Omdat het zo mooi weer was mochten we eerder weg, want het was eerste schooldag en dan hadden we geen les.

*reacties!!*

meet math and marc

dit is marco blance

Ik stond op en schoof mn stoel aan. “he.. Fantasy...” begon de jongens naast mij, “heb je zin om iets te drinken?” “hey Math! Niet nu al beginnen he!!” hoorde ik een andere jongen naar hem roepen. “ach hou je kop Marc!” de jongen liep naar mij toe. “dag mylady” zei hij “mijn naam is Marco Blance, maar noem mij maar Marc. Dit hier is mijn beste vriend Mathias Duboize, maar je mag m ook Math noemen.” “hoi, mijn naam is Fantasy van Hoveren, aangenaam kennis te maken, en ik zou graag met jou of jullie iets gaan drinken, maar ik wil de school nog even zien en ik moet dan naar huis om mijn oma te helpen.” “nou wij kunnen je de schoolwel laten zien met een blikje fris en dan brengen we je wel naar huis..” “oke goed.. dan bel ik mijn oma even..” de jongens stemden in en ik liep het lokaal uit. De jongens liepen naar de drank automaat.


Telefoongesprek:

- hai oma
- dag kind! Hoe was je eerste schooldag? Gaat het met je enkel?
- jah het gaat proma oma, maar ik blijf nog even op school, en jullie hoeven me niet op te halen, ik heb zelf vervoer geregeld..
- nou goed dan, ben je wel voor de lunch thuis? En wie neemt je mee naar huis?
- ik ben wel bij lunch thuis, en twee klasgenoten brengen me naar huis. goed dan bel ik u later nog, dag oma!
- dag kind tot strax!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen