eind vorig deel:

Ze namen uitgebreid afscheid en toen verdween Harmony, niemand wist voor hoelang, onder water.

*reactie?*

my first school day on earth

2 jaar ging voorbij en Fantasy ging naar school. Ze kon inmiddels goed zingen, en was een vrolijke maar rustige meid. Om de volle maand luisterden ze naar het bandje en keken ze naar de foto. Zodat ze Harmony niet zouden vergeten.

“ooppppaaa Keees!!!” riep fantasy en ze sprong tegen een oude man op. “ooh fantasy... ik ben al oud hoor!!” ze lachte en Kees zette haar weer op de grond. Ze pakte zijn hand en huppelde naar huis. En terwijl ze naar huis wandelde zong ze een liedje. Overal waar ze langs kwamen bleven mensen staan en keken naar hun om. Mensen die net nog zaten te ruziën stopten en keken waar het geluid vandaan kwam.
“oommaaa!! We zijn thuis!!” zong ze door het huis. “is goed!! Komen jullie eten??!” “is goed! We komen eraan!” ze deed snel haar schoenen en jas uit en rende naar de keuken. “hhmm!!! Pannenkoeken!!” riep ze vrolijk. Ze ging snel op een stoel zitten en wachtte tot iedereen zat. Dan pakte Ans een pannenkoek en legde dat op haar bord. Ze at het vrolijk op en onder tussen vertelde ze over haar eerste schooldag.

Reageer (1)

  • Deathberry

    aaaah! zo'n snoezy plaatje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen