'Oké Amy, haal diep adem en doe de deur open.' fluisterde Sam in mijn oor. Ik zuchte zenuwachtig en opende de deur. Daar stond ze dan, mijn droomvrouw. Ze had weer haar zwarte trui met haar kap aan. 'Hey.' Zei ze. 'Haay, dit is Sam, mijn beste vriendin. Ze euhm.. ze wou je ook even zien.' 'Hey Sam.' Zei Hayley en ze nam haar hand en schudde die. 'haaay.' Zei Sam zenuwachtig. Hayley lachte vriendelijk en vroeg of ik klaar was om te vertrekken. Ik knikte, gaf Sam een knuffel en stapte samen met Hayley vanachter in de auto. Toen de bestuurder me zag lachte hij vriendelijk en ik lachte terug.
'Ik moet je wel waarschuwen dat de jongens nogal in een pesterige mood zijn. De kans is dus groot dat jij hun slachtoffer zult worden.' 'Oh, leuk.' zei ik sarcastisch. 'Maak je niet druk, het valt best wel mee hoor. En desnoods gaan we wel even op mijn kamer zitten.' Ik glimlachte en knikte. Hayley staarde in mijn ogen en deze keer viel het me wel op, maar ik vond het niet erg. Ik staarde terug en voelde plots haar hand op de mijne. Ik schrok op waardoor ik per ongelijk mijn hand terug trok. 'Sorry.' Zei Hayley verontschuldigend. 'Neen, het is mijn schuld. Ik was aan het dromen en euhm.. ik schoot gewoon terug wakker.' Ze lachte kort en staarde dan voor zich uit. 'Waarom moest ik zo nodig verschieten. Ze hield maar mijn hand vast, is dat nu zo verschietachtig.' dacht ik bij mezelf. Niet veel later waren we bij hun huis toegekomen. 'Zoals je ziet woon ik niet zo ver.' Zei ze. Ik knikte en volgde haar uit de auto. Toen de man die de auto had bestuurd de deur opendeed hoorde ik veel gestommel op de trappen. Hayley lachte. 'De jongens zullen hebben zitten wachten op je.' 'Ik ben toch ook maar een mens.' 'Ja, maar wel de eerste die hier binnenkomt. Meestal gaan wij bij onze vrienden op bezoek en nu is het andersom. Je kunt niet geloven hoe zenuwachtig we allemaal waren.' 'Ik denk dat ik het me beter kan inbeelden dan je denkt.' zei ik met een nerveus lachje. Als eersrte kwam Jeremy aangelopen. 'Hey lieverd.' zei hij plagend en hij gaf me een kus op mijn wang. Ik lachte verlegen en zei gewoon vriendelijk 'Hey' terug. Daarachter volgde de broertjes Farro. 'Hey Amy, we hoorden dat Hayley eindelijk haar droomvrouw had gevonden.' zei Zac pesterig. 'ZAC! Kop dicht!' Riep Hayley en ze gaf hem een duw. 'Heeeeey.' Zei Josh die me meteen uitbundig knuffelde. Verbaasd liet ik hem doen en lachte vriendelijk. Als laatste kwam Taylor naar me toe en zei: 'Hallo schoonheid.' 'Hey lelijk eendje.' Zei Jeremy tegen Taylor op een hoge meisjesstem. Taylor gaf Jeremy een duw en de andere jongens riepen plagerig: 'Het lelijk eendje wordt weer agressief!' 'Let maar niet op hun, ze zijn Taylor nog aan het inwijden.' Zei Hayley lachend. Jeremy was ondertussen aan het vechten met Taylor en stond duidelijk aan de winnende kant. Taylor lag op de vloer en probeerde vanonder Jeremy te kruipen, maar Jeremy hield Taylor te stevig vast. Josh en Zac stonden gewoon naast hun te lachen en Hayley keek stiekem naar mij, maar ik betrapte haar toch toen ik net hetzelfde wou doen.

Reageer (4)

  • TheyEchoMe

    they're inn loveeeeeee, maar ze weten eht nog neti van elkaar xD ZOOO CUTE(flower) eindelijk een verhaal waarin neit een van de 2 verliefd wordt op een kaulitz xD
    dit is echt een awesome verhaal! ABOOOOO(yeah)

    1 decennium geleden
  • Scharry

    Taylor gaat winnen en anders kom ik hem helpen;D

    1 decennium geleden
  • Ulrikee

    Ga snel verder ! tis super

    1 decennium geleden
  • Ulrikee

    super super (y)
    IloveyouMoree eah "

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen