Oké ik moet nu echt ophouden. Ik sta al een uur in mijn kamer al mijn kleren te bekijken en weet maar niet wat ik aan moet doen. Ik doe gewoon een spijkerbroek met een shirtje aan. Ik trek het aan en loop dan gauw naar beneden voordat ik me weer bedenk. ‘Ja daar ben je!’zegt mijn vader ‘laten we gaan!’ We lopen het huis uit en lopen de oprit van Justin op. Mijn moeder belt aan. Daar gaan we dan.
Een lange vrouw doet open. ‘Hoi! Kom binnen!’ Ik loop door en geef de vrouw een hand. ‘Jasmijn’ zeg ik. ‘Hoi, Jasmijn’ zegt de vrouw ‘ik ben Hanna’. Ik loop door achter mijn ouders aan en hang mijn jas op. Ik kijk nog even naar mijn kleren. Had ik niet toch iets anders aan moeten doen? Nou ja nu is het toch te laat. Ik loop door en we komen in de woonkamer uit. Het is een ruime woonkamer met een grote bank en drie stoelen. Daar in de woonkamer staat – denk ik – de vader van Justin. Ik geef hem ook een hand. ‘Evert’ zegt hij. We gaan zitten en Hanna vraagt of we iets te drinken lusten. Ik zeg dat ik een sinas wil. Ik kijk om me heen of ik ergens Justin zie zitten, maar ik zie hem nergens. Dan hoor ik Hanna roepen naar boven ‘Justin kom je, ze zijn er al!’. Oké hij is er dus wel. Ik hoor gestommel op de trap en dan loopt Justin naar binnen. Hij is best wel knap van dichtbij. Stop, wat denk ik nou? Ik heb een vriend! Zo meteen sms ik Thijs gelijk als ik thuis ben. Justin loopt naar mijn ouders toe en geeft ze een hand. Moet ik hem nu ook een hand geven? O, hij komt al naar me toe. Ik sta op en geef hem een hand en zeg ‘hoi, ik ben Jasmijn’. ‘ik ben Justin’ zegt hij met een oogverblindende glimlach. Ik trek mijn hand terug en ga weer zitten. Justin gaat in de stoel tegenover mij zitten. Hanna komt terug met een dienblad vol drinken en een schaal met bananensoesjes. We zitten even te praten en ik probeer de hele tijd Justins blik te ontwijken, die volgens mij juist probeert mijn blik te vangen. ‘En Justin, waar ga jij naar school?’ zegt mijn vader, ‘Misschien ga je wel naar dezelfde school als Jasmijn, dat zou wel leuk zijn!’ ‘Nou ik ga niet naar school’ zegt Justin. ‘Ik ben zanger en ik reis veel, dus ik krijg thuis les’. ‘O oke’ zegt mijn vader ‘Dat is wel bijzonder!’. ‘Maar dan ben je zeker ook niet vaak thuis?’ ‘nee’ zegt Justin ‘maar ik heb nu toevallig best lang vakantie, ong. 2 maanden sinds vandaag’ ‘Nou, dat is wel lekker! Jasmijn moet juist morgen weer gaan beginnen.’ ‘Oke, naar welke school ga je dan?’ vraagt Justin aan mij. ‘Ik ga naar het Geert Groote College’ zeg ik. Na een tijdje door praten zegt Justin opeens tegen mij: ‘Hé jasmijn, ga je mee naar buiten?’ Ik zeg ‘Oké’ en sta op.
Ik loop achter Justin aan en probeer te doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ik met Justin Bieber mee naar buiten loop.
reacties?=)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen