Ik werd langzaam wakker, maar had geen zin om mijn ogen open te doen. Ik merkte dat iemand naar me aan het staren was, dus ik deed een oog open en zag Edward daar liggen. "Slaapkop" zei hij. "Hoezo?" vroeg ik verbaasd terwijl ik overeind ging zitten. "Je was in slaap gevallen voordat ik terug was" zei hij lachend. "Dat komt er van als je met Alice gaat shoppen" zei ik. Edward keek me grijnzend aan. "Wat?" vroeg ik verbaasd. Ineens vloog de deur open en Alice kwam binnenlopen. "We gaan vandaag weer shoppen, dus uit je bed. NU!" riep ze en ze huppelde weer weg. "Ze is serieus, of niet?" vroeg ik. "Inderdaad" zei Edward lachend. "Kan ik me niet in de kast verstoppen? Ik heb geen zin" mompelde ik. Alice kwam weer binnen rennen. "Je verstopt je niet in de kast!" zei ze dreigend. "Oke, dan niet" zei ik terwijl ik haar angstig aan keek. Op dat moment kreeg ik een smsje van Sasja.Ik las hem hardop voor. Er komt een nieuw meisje bij ons op school. Bella Swan heet ze.. XX. Alice haar gezicht betrok en ze rende snel weg. "Waar heeft dat kind last van?" vroeg ik verbaasd. "Geen idee" zei Edward terwijl hij fronste. "Van fronsen word je lelijk" zei ik terwijl ik hem aan keek. Edward keek me grijnzend aan. "O oh" mompelde ik en ik sprong snel het bed uit en rende de kamer uit naar beneden. Onder aan de trap stond Emmett, dus ik knalde tegen hem aan. Ik keek met grote ogen naar hem. "Ga even voor me staan wil je" zei ik en ik kroop snel achter hem. Ik keek door het gaat tussen Emmett zijn arm en zijn lichaam door, en zag Edward boven aan de trap staan. "Waar is Christine?" vroeg Edward. "Geen idee" zei Emmett. "Wie staat er achter je dan?" vroeg Edward lachend. "Niemand" zei ik. Edward ging snel de trap af en pakte me bij mijn polsen. "Ik krijg je toch wel, waar je ook heen gaat" fluisterde hij. "Hee! Niet flikflooien waar anderen bij zijn" zei Emmett verontwaardigd. "Zeg jij" zei Edward lachend en hij drukte een kus op mijn mond. "Iel! Zulke vieze dingen moet je niet doen als een jonger iemand staat te kijken" riep Emmett. "Maar jij bent toch ouder?" vroeg ik verbaasd. Edward en Emmett begonnen beide te lachen, alsof ik een grapje gemist had. "Op papier is hij ouder, maar van binnen is hij een kleuter" zei Rosalie lachend. "Jou lach gaat van je gezicht af als ik je vertel dat je zo gaat winkelen" zei Emmett met een grijns. Rosalie haar grijns verdween direct. "Alice is serieus?" vroeg ze aan mij. Ik knikte. "Ik wou me in de kast verstoppen, maar dat had ze door" zei ik. "Oke idee!" zei Rosalie. "Vertel!" zei ik terwijl ik luisterde. "Jij gaat douchen en omkleden, en dan ga ik een plan verzinnen om Alice te omzeilen" zei Rosalie. "Lukt je toch niet" zei Emmett lachend. "Wacht maar af" zei Rosalie met een gemene grijns.

Ik had me snel gedoucht en ging naar beneden. "Kom" zei Rosalie met een grijns. Ik liep achter haar aan naar boven. "Wat gaan we doen?" vroeg ik verbaasd. "Jij dacht toch dat Alice de toekomst kon zien?" vroeg Rosalie. "Jaja ik weet het, ik ben stom" zei ik beschamend. "Maakt niet uit. Denk eens dat ze niet je toekomst mag zien" zei Rosalie. Ik keek haar verbaasd aan. "Doe maar" zei ze. Ik probeerde me erop te focussen, en zei tegen mezelf dat Alice mijn toekomst niet mocht zien. "Gedaan" zei ik. Rosalie kreeg een grijns op haar gezicht. "En nu?" vroeg ik verbaasd. "Ren achter mij aan, we gaan met mijn auto weg" zei ze. Rosalie rende weg en ik ging achter haar aan. We renden naar buiten en vlogen de garage in. We stapten in een mooie rode auto. "Wauw is dit echt jouw auto?" vroeg ik. "Mooi he" zei ze grijnzend. Ze reed snel achteruit en ging de garage uit. Alice stond buiten verbaasd naar ons te kijken. Rosalie scheurde weg. "Wat gaan we doen?" vroeg ze. "Euhm winkelen?" zei ik lachend terwijl ik mijn tong uit stak. "We kunnen wel naar Port Angles gaan, gaan we eerst even winkelen, met de nadruk op even, en daarna naar de film?" vroeg Rosalie. "Is goed" zei ik en we gingen op weg naar Port Angles. Ik had nooit verwacht dat ik met Rosalie naar de film zou gaan, maar eigenlijk mag ik haar wel.

Reageer (6)

  • aRealCullen

    Dan mogen Rosalie en Christine elkaar eindelijk en dan komt Bella dat wordt grappig omdat Risalie dan Edward zijn ex mag en Bella niet

    verder

    1 decennium geleden
  • DewiiS

    Hahaha leuk! =D
    bella is stomm!
    i don't like her(A)
    Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Super leuk! :D

    Bella is kut kind xD

    Snelweerverder!:)

    (K)

    1 decennium geleden
  • jvpm

    zielige alice:D:D

    1 decennium geleden
  • Leaf

    hahaa leeuk =D
    snel verder !
    alleen Bella begint irri te worden
    nu al :Y)

    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen