Nou het is zover. Ik zit in de auto en ben er bijna. Maarten zit naast me rustig op zijn DS te spelen alsof er niets aan de hand is. Het afscheid viel me toch best zwaar. Heleen had voor een klein afscheidfeestje gezorgd. Ik moest toch best wel huilen. Iedereen eigenlijk. Je beloofd elkaar te blijven zien, maar ik moet uiteindelijk wel naar een nieuwe school met nieuwe mensen. Thijs was vannacht blijven slapen en heeft me vanochtend samen met Heleen die ook vroeg was gekomen, uitgezwaaid.
We rijden de straat in en ik zie het huis al staan. We stoppen en stappen uit. De verhuiswagen komt er nu ook aan. De verhuizers stappen uit. Mijn moeder roept: ‘koffie!’. Na de koffie loop ik naar mijn kamer. Mijn kamer is super groot en heeft een balkon. Ik ga op het balkon staan. Fijn. Ik kijk precies op het huis van Justin uit.
Een weekje later is eindelijk de laatste doos uitgepakt. Mijn kamer ziet er super schattig uit met allemaal bloemetjes enzo. Justin heb ik de hele week niet gezien – gelukkig. Ik heb tot nu toe elke dag met Thijs en Heleen gebeld. Ze missen mij allebei heel erg. Ik hun ook. Morgen moet ik beginnen op school. We zijn precies in de mei-vakantie verhuist, dus ik heb niets gemist. Ik sta op en loop naar mijn balkon om me uit te rekken. Als ik daar mee klaar ben kijk ik naar buiten. Shit, Justin staat lachend naar me te kijken. Wie gaat er zich dan ook uitrekken op het balkon? Justin zwaait en vraagt: ‘lekker geslapen?’ Ik zwaai een beetje verlegen terug. ‘ja hoor’ zeg ik en ik loop gauw naar binnen. Oké. Hij is er dus weer. En hij praat Nederlands. Raar.
Ik loop naar beneden. Mijn ouders en Maarten zitten al aan het ontbijt. Ik schuif aan en pak een broodje. ‘Goedemorgen’ zeg ik. ‘Hee, jasmijn!’ zegt mijn moeder. ‘we hadden het net over je!’ ‘oja? Wat dan?’ ‘We hadden het er over om even langs de buren te gaan en ik zei dat daar zo’n leuke jongen woont, echt iets voor jou!’ ‘Mam, ik heb nog steeds met Thijs hoor’ ‘ja dat weet ik wel, maar je kan ook gewoon vrienden zijn met een jongen’ ‘ja ,kan’ zeg ik. ‘nou in ieder geval’, zegt mijn moeder, ‘we wouden vandaag even langs gaan’. ‘oke, leuk.’ Zeg ik. Lekker op bezoek bij Justin Bieber. Helemaal top.
reacties? =)

Reageer (2)

  • TICKETTOHELL

    Haha, iderdaad Top
    Verder

    1 decennium geleden
  • holdalittle

    Nog een Stukjeeeee .<3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen