Junya pov.:

De volgende ochtend word ik wakker en ruik een vieze geur boven me terwijl er een enorm gewicht boven me hangt.Moe open ik me ogen en gil als het de zeer grote wolven kop boven me zie.Ik maai met mijn armen en schiet overeind.Pein komt de badkamer uit gerent en komt voor me zitten.Diep in en uit ademend hangt het beeld van de wolf in mijn hersens.'Junya, Junya!' Ik schrik op en kijk Pein aan.'Wat was er?' Ik leg me in zijn armen en zucht uit.'Ik weet het niet, ik zag een enorme wolf boven me.Volgens mij word ik gek'. Zo in zijn armen, was het prettig.Bij hem voelde ik me enorm veilig.'Kom, ga je douchen.Ik weet niet wat je vannacht bent wezen doen, maar ik weet wel dat je onder het bloed zit'. Zegt Pein en helpt me met opstaan.Ik bekijk mezelf en kan het ook niet herinneren wat ik heb gedaan.Samen lopen we weer de badkamer in, waar ik me ga douchen.

Na het ontbijt, dat weer in de grote zaal was, vertrekken Deidara en ik de stad in waar we verschillende winkels in en uit gaan.'Ik wil een nieuw bikini!' Besluit ik plots en trek Deidara aan zijn hand mee de winkel in.Er hingen een aantal surfplanken, die er enorm gaaf uitzagen, aan de muur en dan als normaal; Overal rekken en tafels met zwemkleding.'Oke, dan kan ik ook even kijken'. Ik knik en loop naar een pas pop die een leuke bikini aan had.Ik vind een aantal leuke en loop naar een pashokje toe waar ik ze, natuurlijk, over mijn ondergoed heen aan pas.
Uiteindelijk besluit ik de licht bruine bikini te nemen met een zwarte doorschijnende omknoop rok.'En, heb je nog wat gevonden?' Deidara knikt en laat de zwemshort zie die zwart was, met grote blauwe en witte bloemen.'Ah!Nice, zou ik nog een short voor Pein meenemen?' Vraag ik en kijk even rond in de winkel.'Kun je doen'. Grijnst Deidara.'Wat grijns je nou?' Vraag ik en kan zelf een grijns niet bedwingen.Samen kijken we naar een short en besluiten uiteindelijk een zwarte te nemen, die op de linker pijp twee brede rode strepen schuin omhoog had en op de heup twee witte.

We nemen plaats op een terrasje, bestellen wat te eten en te drinken.Ik pak een aantal bonnetjes en tel alles snel bij elkaar op.'Ai, dat..zal Pein niet zo leuk vinden'. Zeg ik en trek een moeilijk gezicht.'Mh? Wat?' Vraagt Deidara en leunt naar voren en ik geef hem de bonnetjes.Deidara rekent, zo te zien, ook de bedragen op en ik zie zijn mond vertrekken en hem dan zijn bonnetjes pakken.'Fuck..nu sta ik denk ik in het rood'. 'Pein denk ik ook'. Zeg ik en trek een schuldig gezicht.Deidara kijkt op met een vragende blik.'Ik heb zijn pasje mee gejoept.En ja ik weet zijn code'. Lach ik.Deidara's mond valt open en wilt wat zeggen maar op dat moment komt ons eten en drinken, dus wacht hij maar even.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen