De volgende dag ben ik al vrij vroeg wakker. El en Tom slapen nog dus neem ik uitgebreid de tijd om een douche te nemen.
Al gauw is het een uurtje later wanneer ik aangekleed en wel de badkamer verlaat. Tom en El zijn nog steeds niet wakker. Ik neem één van de boekjes die ik gisteren gekocht heb en begin er dan maar in te lezen.

Na een tijdje begint het boekje me te vervelen en besluit ik te gaan ontbijten. Normaal zou ik het met hen doen maar ik begin honger te krijgen. Ik zou hen kunnen wakker maken maar ik heb geen zin om met twee jongens met een ochtendhumeur aan een tafel te zitten. Ik neem mijn mp3 en ga naar het restaurant van het hotel waar het ontbijt plaats heeft.

"Klaar om te gaan?" vraagt Robin. "Helemaal. Wat gaan we doen?" vraag ik nieuwsgierig. "Geen idee. Dat zien we wel. Waar hou jij van? Wat zou je graag doen?" antwoordt hij. "Wel, euhm... deze namiddag ga ik al met El en Tom naar een opnamestudio, en dat is nou iets waar ik echt gek op ben. Verder hou ik van alles wat met muziek te maken heeft. Waar hou jij zoal van?" Grijnzend kijkt hij me aan. "Ik hou net van hetzelfde. Hier verderop wordt deze namiddag een soort van parkfeest gegeven met enkele buitenlandse bands. Zullen we eens een kijkje gaan nemen?" stelt hij voor. "Met heel veel plezier."

Na een kwartiertje stappen en heel veel lachen komen we aan op de parkfeesten. Zonder veel op te letten lopen we naar het dichtstbijzijnde podium in de hoop dat er goede artiesten komen. Zo niet, dan gaan we gewoon naar een ander podium. Er staat heel wat volk dus gaan we ervan uit dat het wel goede artiesten zullen zijn.

Het tegendeel wordt echter bewezen, Robin en ik vinden de muziek maar niets en gaan op zoek naar een ander podium. Daar is het wel goede muziek en meteen duwen we ons door de menigte om helemaal vooraan het podium te kunnen staan. Na een tijdje heeft de voor mij onbekende artiest gedaan.

Nieuwsgierig wachten we op de volgende artiest. "Hopelijk is de volgende zo goed als die die net weg is." Instemmend knik ik. "Anders zoeken we een ander podium. Wie weet zijn het daar betere artiesten. Maar we zullen eerst de volgende afwachten voor we hier weglopen." merk ik op. "Ik denk er net hetzelfde over."
Eindelijk lijkt er een beetje beweging te komen op het podium. Robin en ik springen met al de andere mensen op en neer wanneer de muziek begint. Plots stop ik met springen...

Reageer (1)

  • VampireMouse

    whaha ikd enk dat ik al weet wat het is! hahah!
    verder meis love it:)
    succes mt je exa,mens hoop dat het een beetje gaat (K)
    XX hou heel veel van jou!(K) je bnt een hele groote schat:D
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen