De volgende dag kom ik er al snel achter dat die jongen Robin heet. Hij is even oud als mij en is ook single. Het enige verschil is dat hij happy single is en ik... broken single? Waarom voel ik me eigenlijk nog steeds zo slecht? Tom heeft gelijk, ik moet me herpakken. Misschien is Robin wel de ideale afleiding. Hij is eigenlijk best wel knap nu ik hem zo bekijk en gisteren was hij ook heel erg vriendelijk. Mag ik wel al zo denken? Is het niet wat te snel? Misschien moet ik eerst maar gewoon zien hoe dit verder verloopt. Ik kan niet zo snel verder gaan na Josh. Josh was mijn leven. Maar Josh is verleden tijd, hij WAS mijn leven.

"Is er iemand thuis?" Ik zie een hand voor mijn gezicht heen en weer gaan. "Sorry, ik was even aan het denken. Ik was even helemaal weg van de realiteit." geef ik eerlijk toe. "Blijkbaar, wil je erover praten?" Vriendelijk glimlacht hij. "Sorry, misschien een ander keertje. Ik vind het niet zo leuk om erover te praten. En zo goed kennen we elkaar nu ook weer niet dat ik je dat meteen helemaal uit de doeken ga doen." Hij knikt begrijpend. "Ik ga naar het zwembad, zin om mee te gaan?" Ik kijk hem verontschuldigend aan. "Ik ging eigenlijk met mijn broers naar de stad... maar als..." verder dan dat geraak ik niet. "Je kan altijd met hem meegaan. Wij vinden onze weg wel alleen. Maak het je gemakkelijk. Je hoeft niet tegen je zin mee te gaan naar de stad als je je hier ook kan amuseren." Eliot kijkt me grijnzend aan en geeft me een duw in de richting van Robin die me sierlijk opvangt voor ik de grond opval. Verontschuldigend en blozend kijk ik hem aan.

"Ga je mee het zwembad in of blijf je liggen?" vraag ik hem na anderhalf uur op die stoel gelegen te hebben. "Ik ga mee. Ik heb nood aan afkoeling." Hand in hand springen we het zwembad in. We maken elkaar nat, duwen elkaar onder, gaan samen van de glijbaan,...

"Hopelijk had je het een beetje leuk vandaag. Zullen we morgen terug iets samen doen of ga je dan met je broers weg?" stelt hij voor wanneer we 's avonds aan onze kamers staan. "In de voormiddag denk ik dat we niet weggaan dus als je wakker bent kunnen we samen iets gaan doen. Ik zal je dan laten weten of mijn broers en ik iets samen gaan doen of niet." We zwaaien naar elkaar en verdwijnen in onze kamers.

"Hier is ons zusje. Hoe gaat het nu met jou?" Raar kijk ik Eliot aan en antwoord dan op zijn vraag. "Het gaat wel. Ik heb me goed geamuseerd maar ik ben wel erg moe. Gaan we morgen wat doen of willen jullie in het hotel blijven?" Afwachtend kijk ik hen aan. "Wel, ik ken iemand die hier een opnamestudio heeft dus morgen wouden we daar naartoe gaan maar als jij iets wil gaan doen morgen, dan doen we dat. We kunnen nog altijd de dag nadien naar de opnamestudio." antwoordt Tom. "Nee hoor, voor mij is dat goed. Mag ik mee? Of willen jullie onder jullie twee gaan?" Om de één of andere bizarre rede ga ik heel graag naar opnamestudio's. Ik heb zelf geen idee waarom maar ik vind het er echt leuk. "Natuurlijk mag je mee."

Reageer (1)

  • VampireMouse

    woehoee ik wil mee als handbagage naar de studio!! ik iwl ook daar heen en zingen (H) lalalalaaaaaaaa zo mooi als ik dat kan ! haha snel verder love it :D
    Xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen