Terug op het strand kijk in naar mijn been en zie alleen littekens waar de haai me had gebeten.
Pein omarmt me stevig, zelfs zo dat ik amper lucht krijg.Ik haal opgelucht adem en kijk om me heen.'Hey..waar is Kisame?' Zeg ik verbaasd en kijk wil om me heen.'O nee!Dadelijk heb ik hem ook weggevaagd!' Roep ik verschrikt en sla mijn handen tegen mijn wangen aan.'Wie heb je weggevaagd?' Ik draai me om, kijk blij waardoor ik mijn armen in de lucht gooi en gil Kisame's naam.'Boh!Ik dacht heel even dat ik je had opgeblazen!' Zeg ik en sla mijn armen om hem heen, maar laat meteen weer los als ik iets kouds voel.'Gatver..waarom zag ik nou weer niet dat je ijs vast had?' Zucht ik en sla mezelf tegen mijn hoofd aan.Er ontstaat gelach, ik loop terug de zee in om het ijs weg te wassen en ren dan terug naar de plaats waar ik op Pein's rug spring.

's Avonds in de eetruimte is het druk, veel rumoer, koel en veel keuze tussen lekker eten.
Als we een tafel met genoeg stoelen hebben gevonden gaan we per twee naar het eten om op te scheppen.Uiteindelijk hebben we ons eten en ontstaan er verschillende gesprekken.

Verbaasd kijk ik op van mijn te grote ijscoupe als de mannen blij beginnen te roepen.'Heey!Madara!' Ik kijk rond en zie een man met lang zwarte haar en rode ogen in de deur opening staan.De man zwaait en loopt wat sneller op onze tafel af.Nu zag ik dat hij dezelfde ogen had als Itachi.'Wie is dit?' Stel ik hardop en zie hoe Madara een stoel erbij schuift en tussen Itachi en Kisame in propt.'Uchiha Madara'. Grijnst hij en steekt zijn hand uit.Ik kijk van zijn hand naar zijn gezicht en weer terug en neem dan zijn hand aan.'Geen naam?' Grijnst hij naar me als ik weer ongestoord verder eet aan mijn ijs.De andere mannen kijken me ook wat raar aan en ik kijk terug.'Jawel hoor'. Wat een arrogantie droeg hij bij zich, of komt dat doordat ik onbekende mensen niet zo snel moet?'Stel je voor, anders doe ik het voor je'. Zegt Pein en legt onopvallend zijn hand op mijn been.'Doe je best, iemand nog wat drinken?' Vraag ik en sta op zonder Pein's blik op te vatten.Even blijft het stil maar krijg dan een antwoord, jawel hoor van Madara.'Pilsje, graag'. Ik kijk hem dodend aan, dan snel naar de andere die niks hoeven en loop weg van de tafel.
Bij de wit bekleedde tafel waar dranken opstaan pak ik witte wijn voor me zelf en een bier.'De opener mag jezelf gaan halen'. Lach ik zachtjes en loop terug naar de tafel.

'Dankje Junya'. Grijnst Madara maar kijkt al gauw minder blij en jammert dat zijn flesje niet open is.Pein kijkt me even onderzoekend aan, wat ik ook weer negeer, en verslik me wanneer Madara heel gemakkelijk met zijn duim de dop eraf plopt.What the h-?!

Reageer (1)

  • Zeph

    xD
    I love MADARA^^ and Pain
    -xxx- VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen