s u i c i d a l .

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • janthfanny

    ik weet zo ongeveer hoe je je voelt , al mijn vrienden hebben verkering. mijn ouders zien niet dat ik langzaam vanbinnen doodga. op school wil niemand zien dat ik doodga maar weetje , je moet blijven leven. gewoon om te laten zien dat je het wel waard bent. om te laten zien dat je sterk bent. En ik weet dat je totaal moe bent van al die dingen, echt waar ik snap hoe het voelt om nagekeken te worden. ( ik heb eenn afwijking aan mijn huid en daardoor heb ik bruin met witte vlekken , als je het wilt zien moet je het maar een keer vragen , of ik zet het in mijn fotoboek als je wil ofzo) en ik wou je gewoon laten weten dat als je iemand zoekt om mee te praten dat je mij zou kunnen kiezen. Want zelf heb ik geen reden om te leven dus ik probeer zoveel mogelijk andere mensen te helpen zodat zij het beter hebben ....

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Echt vreselijk dat je je zo voelt!
    Maar weet je, en dat is hier best al vaak gezegd geweest, jongens die ongeveer jouw leeftijd hebben, zijn ontzettend oppervlakkig. Ze kijken niet verder dan uiterlijke kenmerken. Dat is verschrikkelijk spijtig, maar verstand komt met de jaren, ook bij jongens!
    Vroeg of laat kruist er wel iemand jouw pad die er voor jou zal zijn en alles voor jou overheeft! En dat is niet zomaar een geruststelling, dat is de waarheid! Probeer dat in je achterhoofd te houden op momenten dat je het moeilijk hebt! Misschien is dat wel een steun. En met mensen praten helpt echt hoor.. Ze kunnen je alleen maar proberen te helpen of moed inspreken.. Iedereen heeft af en toe behoefte aan een vriendelijk woord van iemand, echt iedereen. Er is niemand die gaat beweren dat hij geen steun nodig heeft, dat hij alles aankan op zijn eentje.. De personen die dat toch beweren, zijn juist degene die het meeste behoefte hebben aan een lief woord, maar daar niet willen voor uitkomen!
    Dus praat erover en hou vast aan het feit dat vroeg of laat een hele lieve jongen jouw pad kruist en zijn leven zou willen geven om jou gelukkig te maken.. Geloof me, het is de waarheid..
    xx

    1 decennium geleden
  • cherytree

    aahhww omg
    arme jij :O
    okeey ken je wel niet heb je nooit gesproken via i-net ofsow
    maar die jongens hebben gewoon stront in hun ogen XP
    je ben volgesmij wel een lief meisje ;]
    en betrouwbaar dus ik snap niet dat die gaste je uitlachen GRR
    se moesten eens weten hoe hun deruit zien van buiten en binnen
    egt dat soort jongesns hebben geen gevoel en hebben een ienimini hartje en daar doen se et maar mee en hun plezier is om alle wijve -bimbo's van die huppelkutte- te gebruiken en hun trappen er gezellig in .. en dat is hun plezier om hun leve te vullen en ook nog eens mensen te kwetsen of pijn te doen in dit geval...
    die jonges zijn lager dan laag ...
    maarjaa ...

    ik ga maar weer voordat ik een heeeel lang verhaal neerzet x]
    en ik wet precies hoe je je voelt ;]
    ik heb ook veel meegemaakt en dat met die jongens is ook bij mij zo ..

    xxx Kyara

    1 decennium geleden
  • Cosmia

    Ik vind het heel kut voor je.
    Ik kwam hier via je topic;
    ' ...en nu zei mn moeder sarcastisch 'Fijn voor de mensen die achterblijven hé'
    Ja, daar kan ik dan niet tegen..'
    Ik denk dat als je je realiseert hoe erg het is voor de mensen die na je overblijven, je ook wel snapt hoeveel mensen er van je houden en je echt niet moet denken dat je een fout bent en niemand met je om wil gaan.
    Je bent 15, en waarschijnlijk ook zo'n leeftijd erg onzeker. Er zijn vást wel jongens die jou leuk vinden e.d. alleen dat zie jij nu denk ik niet. Ik heb vroeger heel lang gedacht dat niemand mij leuk vond of aardig (en ik was vroeger nou niet bepaald knap, populair of modieus :']) maar dat viel ook hartstikke mee.
    Mensen die naar je aanstaren, die zijn er, en dié zijn eerder een 'faling van moeder Aarde' dan jij dat bent.
    Geloof asjeblieft in jezelf.

    1 decennium geleden
  • xMILES

    Please honey..

    Don't torture yourself in that way..

    Je bent pas 15 jaar lieverd, je hebt je héle leven nog voor je om met jongens bezig te zijn. En bij jongens van die leeftijd gieren er alleen maar hormonen door hun lijf heen, helder nadenken kunnen ze niet.

    En praat met je vrienden, ze kunnen geen gedachtenlezen.. En als jij goed bent met een fake smile weten ze ook niet of je nou echt lacht of niet. Ongerust zijn is natuurlijk dat betekent alleen maar dat ze om je geven, maar als jij elke dag eerlijk verteld hoe jij je voelt dan hoeven ze niet ongerust te zijn! Ze weten dan wat er speelt en hoeven er niet naar te gissen want daar worden ze ongerust van.. Ze zien diegene waar ze omgeven ongelukkig, maar weten zelf niet waarom ze ongelukkig is. Dit speelt allerlei doemscenarrio's op. En vergeet niet lieverd dat iedereen op deze hele wereld problemen heeft. De één wat meer dan de ander maar als iedereen die zou oplossen door weg te lopen dan helpt dat toch niet? Dan zou iedereen in 1 dag verdwenen zijn.

    Het is goed dat je hebt nagedacht, hoewel je dat gedaan hebt om de verkeerde manier..

    Ik weet precies wat er in je omgaat, je denkt van niet maar het is echt zo.

    Alsjeblieft lieverd denk na over je acties en denk aan mensen die je liefhebt en aan de mensen die jouw liefhebben

    x Milena

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen