Ik sta op, klop het zand van me af en verontschuldig me.'Maakt niet'. Zegt hij zonder emotie en ik kijk hem even raar aan.Een lichte schok gaat door me heen als ik Suigetsu zie, maar forceer mezelf om te glimlachen.'Euhm, Karin, Suigetsu en Juugo'. Zegt Sasuke nonchalant en wijst de personen aan.Pein en ik knikken en stellen onszelf ook snel voor.
'Waar overnachten jullie ergens?'
De vier kijken elkaar even vragend aan en halen hun schouders op.'Niet op de naam gelet.Maar hier achter de duinen direct aan de over kant'. Zegt Juugo.Ik denk even na, kijk Pein aan en kan me herinneren dat we erlangs zijn gelopen.'Dan liggen jullie niet ver van ons af.Het hotel waar wij verblijven ligt, denk ik, zo'n 500 meter diagonaal van ons af.Met lopen zo'n 4 minuten'.

Uiteindelijk gaan we terug naar onze plek en gaan we onder de parasols liggen.Als ik net weg begin te dromen voel ik iets kouds op mijn rug en open gillend mijn ogen.'Deidara!!Je bent dood!' Roep ik en ren achter hem aan.Lachend rent hij het water op, kijkt achterom en steekt zijn tong uit.'Graa!' Roep ik lachend en spring achter op zijn rug.'Idioot die je bent.Ik sliep bijna'. 'Je hoort in de nacht te slapen niet overdag'. Grijnst Deidara en zet me weer neer.Zuchtend kijk ik naar de horizon waar de zon ook al een beetje begint te dalen.'Kom dan rennen we verder het water op'. Grijns ik en trek hem aan zijn hand mee.
'We gaan de zon achterna!'

Reageer (1)

  • Zeph

    xD
    zonrace
    VERDER^^
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen