Ik liep samen met Percy over het prachtige gazonnetje, hij hield mijn hand vast, en de zon scheen en alles zag er prachtig uit
“Stormy Zenovius!Opletten damen!” ik werd ruw weg getrokken van mijn fantasie wereldje en keek Luc mijn zwaar vecht leraar zuur aan. “Stormy, jij gaat tegen Alice” zei Luc en overhandigde mij een goedkoop zwaardje. Ik keek er naar, en keek naar die van mijn tegenstander, “He, hoezo heeft zij wel een goeie en ik zo een lelijk ding van de Action!” zei ik en keek hem kwaad aan. “Omdat zij die van haar vader heeft gekregen en bij jouw is het nog onbekend wie je vader is” zei hij en wenste me succes, hoezo zou die me succes moeten wensen, ik kon die chick best aan, ik hoefde maar 1 keer te blazen en ze vliegt al weg dacht ik en keek het meisje aan. “Je moet niet denken dat je me gaat verslaan, want mij vader is Ares gos van oorlog” zei het meisje en keek me gemeen aan.
Fuck nu heb ik dat geluk wel nodig dacht ik en lachte zenuwachtig.
Het meisje stormde op me af en ik kon nog net onder duiken. “Hoo rustig aan zoro!” zei ik en stond op. “Ach kom op ! ik begin net! En daar buiten zijn de monsters niet zo rustig!” zei Alice en keek me kwaad aan. Ligt het aan mij of zijn de meisjes hier allemaal bitchez dacht ik en keek haar aan.
“Oke Bitch laten we het hard 2 get spelen dan” zei ik. Okee, dit was echt dom, ze gaat me zo ie zo adana kebab maken, maar toch, mischien krijg ik wel hulp van mijn vader die ik niet ken. “Okee, pap, als je echt van me houd help je me” zei ik zachtjes en keek naar Alice. Ze stormde weer op me af, onze zwaarden kletsen tegen elkaar, ze was behoorlijk sterk en ik kreeg last van een lamme arm, ze sprong omhoog en ik ontweek haar en draaide me om en liet mijn zwaard rusten onder haar onder kin en keek haar dreigend aan. Geen idee hoe ik het voor elkaar kreeg maar toch ik voelde me GOOOD. “aha aha wie is de beste? Oehh jaa dat is Stormy!” zei ik en maakte een vreugdes dansje.
“Jij bitch!” gilde Alice en viel me aan, ze kwam op me te liggen en haalde naar me uit met haar net gemanicuurde nagels. “AUW!”gilde ik en voelde mijn wang bloeden, “Oh dat moest je dus niet doen!” schreeuwde ik en ging nu op haar liggen, ik gaf haar een stoot op haar hoofd en wou haar slaan maar werd weg getrokken. “Rustig jullie!” Zei Luc en ging tussen ons in staan. “Dat moet je tegen dat dier daaro zeggen! Ze kan niet tegen haar verlies! “ zei ik kwaad en keek Alice arogant aan.
“Noemde je mij een dier!” schreeuwde ze en wou op me af lopen maar Luc hield haar tegen. “Jaa, maar kom er nu achter dat dat zelfs een compliment voor jou is! En een dikke belediging voor alle dieren!” zei ik kwaad en keek haar aan. “Wacht maar, dit ga ik aan mijn vader vertellen” zei ze kwaad en haar zusjes kwamen erbij staan. “Gaa het maar meteen aan papie vertellen joh schijterd dat je bent” zei ik en draaide me om , om weg te lopen. Maar ik werd na geschreeuwd door een van haar zussen ik draaide me om en vroeg wat haar probleem was. “Waar heb jij last van dan.” Zei ik droog en keek stoned naar het forse meisje. “Ons groepje tegen de jouwe! Vanavond, de verliezer is de slaaf van de winnaar voor een week” zei ze en keek me uitdagend aan. “Okee” zei ik.
Ze liepen weg en Luc keek me aan. “Oke, dus nu heb je geregeld dat we vanavond tegen hun moeten” zei Luc kwaad en keek me streng aan. “Wat, is meneertje bang” zei ik.
“Nee natuurlijk niet” zei hij meteen. “Mooi, dan, maar wat bedoelt ze eigenlijk met ‘ik daag je uit’ geval?” zei ik. “Nou, het is vlaggenroof met echt zwaard gevecht, maar je mag elkaar niet vermoorden natuurlijk” zei hij. En liep weg. “OKee” zei ik en keek hem bedenkelijk na.
“Ik leg je de regels wel uit” zei Percy en ging naast me staan. “Waarom zijn ze hier allemaal zo gemeen Peurs?” zei ik met een klein stemmetje, ik voelde me niet echt op me gemak tussen al deze kinderen, iedereen wist van welke god ze kwamen, en ik? Mischien ben ik niet zo goddelijk als ze denken.

Reageer (5)

  • Columbia

    verder

    1 decennium geleden
  • hallootjes

    snel, super snel, super sonisch snel, verder he?
    (lol)(H)(Y):D

    1 decennium geleden
  • Awrighter

    verderrrrrrrrrrrrr...:D:D:D:D

    1 decennium geleden
  • ITwizz

    spannend,
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    :)
    Verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen