We leggen onze handdoeken neer, zetten een aantal parasols op en splitsen.'Junya!' Ik kom overeind en zie Kisame staan.Snel spring ik op, neem het surfboard aan en ren met hem de zee in.Als snel snap ik het en peddel naar een golf toe.Ik juich als het me lukt en zie Kisame mijn kant op komen.'Bakaa!!' Roep ik en vergeet om af te wijken van hem.Beide knallen we tegen elkaar en verdwijnen onder de golf.Proestend kom ik boven en wacht tot Kisame ook boven water komt.
Ik gil kort als ik handen om mijn enkels voel maar lach als Kisame grijnzend boven komt.'Patser'. Grijns ik en laat het chakra naar mijn voeten stromen.'Whoot!' Roep ik als ik op het water sta en ren naar het strand toe waar het surfboard lag.Glimlachend loop ik naar de handdoeken en ga boven op Pein liggen die zijn ogen dicht had.'Ah~!' Ik lach om zijn reactie en zijn gezicht dat hij trekt.'Lekker he?' 'Ja, heel erg ja'. Zegt Pein sarcastisch maar grijnst dan.Ik ga op zijn onderbuik zitten en kijk hem aan.'Ga je mee lopen?' Vraag ik aan hem, maar snap al gauw dat hij geen zin heeft of moe is.'Patser, ik slaap vanavond niet bij jou'. Pein begint te lachen en prikt in mijn zijdes.'Dan zul je een andere kamer moeten gaan zoeken, want je komt er dan ook niet meer in'. Ik lach hard en jat de sleutel van onze kamer en ren weg.Al snel springt Pein ook op en rent me achter na.
'Jammer nou he?!' Roep ik naar achteren en zie Pein wijzen.Voor ik me goed en wel kan omdraaien knal ik tegen iemand aan en liggen we tegen de grond.'Boh, fack.Sorry'. Zeg ik en werk me overeind op mijn knieën.'Eeeh?!Sasuke-kun?!' Roep ik verbaasd en zie nog drie andere mensen aan komen lopen.

Reageer (1)

  • Poochyena

    haha lolxD
    Kisameeee vissieeee:Y)
    oeh ik denk dat ik weet wie die andere drie mensen zijn!XDD

    Snellll verderrr<33
    xx.Shicara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen