'Heb je nou nog niet je koffer klaar?!' Lachend zit ik in de stoel te kijken naar Kakuzu die op Hidan aan het vitten was.
Snel sta ik op en ren naar boven toe als Kakuzu en Hidan me aankijken.
Boven til ik mijn en Pein's koffer op en strompel de trap af.'Kun je surfen?' 'He?' Ik draai me om en zie Kisame staan met een surfplank.'Nee, lijkt me wel gaaf om het te kunnen'. Kisame grijnst en sleurt me mee naar boven toe.'Ik heb nog zat surfplanken, en als je het wilt kan ik je het wel leren'. Ik kijk verbaasd naar de planken en kijk Kisame breed grijnzend aan.'That would be awesome!'

De volgende dag, in de middag komen we aan op onze bestemming, lopen het hotel in, krijgen de sleutels van de kamers en snellen door naar boven toe.Ik ren met de sleutel in de hand naar kamer 345 als we de lift uitkomen.
'41, 43..45!' Ik draai het slot om en grijns bij het zien van de hele grote en ruime kamer.'Jezus!Wat heb je wel niet gehuurd?!' Roep ik in de kamer en hoor Pein zacht lachen.'Een kamer'. 'Woooow!Hoezo übergroot?' We draaien ons om en die Deidara, Hidan en Zetsu staan.Ik lach en haal mijn schouders op.'Zullen we naar het strand gaan?' opper ik meteen.
Ze knikken heftig en spurten weg.Lachend zoek ik mijn spullen bij elkaar, kleed me om, doe slippers aan, sla een dunne lap om mijn heupen heen en pak een handdoek.'Klaar?' Vraagt Pein die al bij de deur stond en ik knik.Op de gang treffen we de andere aan en lopen het hotel uit op naar het strand.

Reageer (2)

  • Zeph

    VERDER^^
    xD-xxx-

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    oehhhh Naar het strand(cool)
    Nyaa surfen^^ dat lijkt me ook best wel leuk^^


    Snelll verder<33
    Xx.Shicara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen