's Avonds word ik wakker van stemmen en voetstappen op de trap.Moe sluit ik weer mijn ogen, maar die open schieten als er iemand langs me komt liggen boven de dekens.Ik draai me om en zie Pein.Het nachtlampje wordt aangemaakt en we zien elkaar duidelijk.Opnieuw voel ik de tranen prikken en sla mijn armen om zijn nek heen.

Samen lopen we een kwartier later naar onder toe en nemen plaats aan de eettafel.Ik eet zonder iets te zeggen, luister naar de korte gesprekken, de stiltes en denk aan de afgesproken datum.Dat was volgende week Vrijdag al.Op Vrijdag is iedereen pas laat thuis, dus zou ik alleen moeten gaan.Misschien kan ik Tenten bellen, of Nagato-sensei.Iemand die ik vertrouwde.'Waar denk je aan?' 'Ik moet iemand vinden die volgende week met me mee wilt naar het ziekenhuis'. Zucht ik en kijk op.'Ik heb een nieuw rooster gekregen'. Zegt Deidara en grijnst.'Hoeveel uur heb je op Vrijdag?' 'Umh, meen vijf'. Ik knik en denk even na.Half drie was de afgesproken tijd.'Oke, wil jij dan misschien mee?' Vraag ik met een smekend gezicht aan en zie Deidara knikken.Ik dank hem duizendmaal.

In het ziekenhuis nemen Deidara en ik plaats in de wachtkamer en ik zie een bekend iemand.
Hij ziet mij en loopt naar Deidara en mij toe.'Dat is lang geleden.Alles goed?Wat doen jullie hier eigenlijk?' Stelt Nagato-sensei zijn vragen achterelkaar.Ik buig mijn hoofd voor een paar seconde en kijk dan terug.'Inderdaad.Het gaat zeer slecht.We zijn hier omdat ik word geopereerd.Mijn baarmoeder word verwijderd'. Zucht ik.'En u, sensei?' Nagato kijkt met een lege blik naar me maar komt snel terug.'Ik moest mijn arm laten controleren die was gebroken.Alles is weer in orde daarmee'.Ik knik en al snel moeten we afscheid nemen.

Ik word onder narcose gebracht en kom pas de volgende middag bij.Glimlachend kijk ik de mannen aan die er waren en zie zelfs een aantal bekenden staan van de oude school.Naruto, Tenten, Shikamaru en Hinata.Het verbaasde me dat Naruto zo rustig was.Was hij zoveel veranderd of werd hij gedwongen?'Hey'. Breng ik zwak uit als Pein langs mijn bed komt staan en strijk langs zijn kaak met een glimlach.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen