De volgende ochtend staan Pein en ik vroeg op, leggen een briefje klaar en gaan naar de huisarts.Eenmaal daar is het rustig en zijn we al snel aan de beurt.Ik leg alles uit, zeg niks over onze leeftijden en word al snel word ik onderzocht.Er word een uitstrijkje voor de zekerheid gemaakt.'Binnen drie hebben we de uitslag en dan bellen we jullie'.

Die middag besluiten we toch te gaan zwemmen voor afleiding, en Pein kreeg gelijk.Alle andere gingen naar de TimeTurner.Bij het zwembad overmeesteren we twee ligstoelen en een tafel waar we onze spullen op neer pleuren en springen het water in.

2 jaar later

Ik ben nu achttien, laatste jaar school, dat al weer bijna ten einde was.Vijf weken geleden heb ik opnieuw een uitstrijkje laten maken en zou vandaag gebeld worden.Pein en ik waren in het geheim een relatie aan gegaan, wat me toch prima beviel.Hidan en ik waren nog steeds vrienden, maar hij deed wel raar zo nu en dan.
De personen die mijn ouders hadden vermoorden leven niet meer, dankzij Akatsuki en dat stelde me weer gerust.

Als ik net het huis in loop en Kisame, Sasori en Kakuzu heb begroet gaat de telefoon.Ik draai me om en pak de telefoon op.'Junya'. Aan de andere kant van de telefoon hoor ik de gynaecoloog die het laatste uitstrijkje had gemaakt en laat de tranen al snel lopen.Er word een afspraak gemaakt voor de operatie en ik hang op.Ik zak door mijn knieën en krijg met veel gepriegel de telefoon weer in de houder.Het was onmogelijk, kon het allemaal nog slechter?Hadden de goden zo'n hekel aan me?'Junya?' Ik kijk een beetje op en zie Kisame naast me hurken.'Ze gaan het verwijderen, he?Het is geen boze droom'. Breng ik zacht uit.Kisame helpt me met opstaan en ik leun tegen hem aan.
'Waar heb je het over?' 'Ze gaan mijn baarmoeder verwijderen!' Zeg ik ruw en bal mijn vuisten.'De Goden haten me!Alles zit me tegen!' Huil ik harder.
Stilte vindt plaats en Kakuzu zegt me dat het beter is om te gaan rusten en even bij te komen.Zuchtend loop ik naar boven met de hulp van Kisame die me helpt met omkleden.'Moet ik je wakker maken als we gaan eten?' Ik knik, dank hem en sluit mijn ogen.Het licht gaat uit en Kisame vertrekt.

Reageer (1)

  • Zeph

    mega tijdsprong ineensxD
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen