In de badkamer poets ik mijn tanden, haal alle make-up ervan af en doe mijn top aan.Ik had geen zin om mijn slaap short aan te doen.Snel flos ik mijn tanden nog en zie Pein de badkamer in komen.'Vragen we morgen ook nog andere mee?' 'He?, oh.Ik denk dat de meeste naar TimeTurner gaan maar we kunnen het vragen'. Ik stop met flossen, draai me om en kijk hem aan.'TimeTurner is toch pas 's avonds open?' Pein schud zijn hoofd en begint zich om te kleden.'TT is ook vaker van twee in de middag tot zes in de ochtend open'.
Ik knik en bedenk me dat het een rare tijd is.Maar ja, het zij zo.In de prullenbak verdwijnt het draadje wat ik net had gebruikt, was mijn handen, droog ze af en voel Pein's handen om mijn middel.Ik draai mijn hoofd en kijk hem glimlachend aan die alweer snel verdwijnt.'Junya?' Ik loop de badkamer uit en zie Hidan staan.'Ja?' Hidan kijkt me op een rare manier aan en even denk ik dat hij weg wilt lopen.'Slaap je hier vannacht?' 'Nee buiten.Grapje, ja ik slaap hier vannacht.Ga je morgen mee zwemmen?' Verander ik meteen het onderwerp.Hidan schud zijn hoofd en zegt dat hij naar TT gaat.Ik zucht, knik en wens hem welterusten.Hidan verdwijnt, en ik draai me om naar Pein.Hij draait het slot van de deur om, slaat zijn armen weer om mijn middel en zoent me.Opnieuw die kriebels.Langzaam voel ik het bed tegen mijn boven benen aan en zak neer.Ik duw mezelf wat verder op het bed, voel zijn handen op mijn heupen en zoen terug.
Mijn handen strijken over zijn blote buik heen en voel zijn spieren.Ik trek zachtjes aan zijn pyjama broek en al snel liggen we onder de dekens en komt Pein in me.

Als we beide zijn klaargekomen komt hij uit me en ben blij dat ik nog een handdoek onder me had liggen.Ik zie Pein zacht lachen en steek mijn tong uit.'Jou schuld.Jij loodst je afval in me'. Zeg ik en wil lachen maar krimp even ineen.'Wow, alles goed?'
Ik houd mijn buik vast en vraag af wat het was.Ik hoefde niet ongesteld te worden.'Uhg..kan beter'.Zeg ik, sta op en ga naar de wc.Als ik door heb gespoeld komt Pein binnen en laat me de handdoek zien waar wat bloed in zat.Verbaasd kijk ik erna, zeg hem dat ik geen maagd meer was en dat ik niet ongesteld hoef te worden.'Dan gaan we morgen vroeg maar eerst eens naar de dokter'. Ik zucht en hoop dat het niets ergs is.We doen onze slaapkleding weer aan en kruipen terug in bed.Ik kruip tegen hem aan.
Nu voelde ik ook pijn in mijn bekken en knijp mijn ogen stijf op elkaar en mag hopen dat ik snel slaap.

Reageer (3)

  • Katsumi666

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Zeph

    VERDER
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • Poochyena

    oehhh wat is er? 0-0
    arme Junya D:

    snell verder ben benieuwd!(H)
    super verhaal!^^
    Xx.Shicara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen