Ik klik de gordel vast en schrik een beetje als Pein zijn handen over mijn benen strijken.Ik kijk hem aan en zodra ik zijn ogen zie word ik weer rustig en klik de gordel weer los.Mijn armen strijken over zijn armen heen en hangen dan over zijn schouder heen.Ik druk mijn lippen op die van hem en voel de kriebels weer maar dit keer meer en duidelijker.Ik buig mijn hoofd een beetje naar achteren en adem diep uit als een hand van hem dicht bij mij geslachtsdeel zit en de andere bij mijn kont.
Mijn lippen raken zijn nek aan en voel de rilling door ons beiden.'Thuis'. Weet ik te zeggen en voel zijn handen weg trekken en mijn kaken strelen en dan zijn lippen weer op die van mij.Pein start de auto zonder iets te zeggen en rijdt weg.Snel doe ik de gordel om, doe mijn jurkje goed en kijk voor me.
Wilde hij het, of niet?'Waar denk je aan?' Dringt zijn stem binnen en ik kijk hem aan.'Aan wat ik denken moet'. Zeg ik en glimlach dan.Pein knikt en zucht.
'Ik ben gewoon oud'. Grijnst hij en geeft meer gas als een bord aangeeft dat het mag.Ik sluit mijn ogen en schud mijn ogen.'Of ik ben te jong.Mag ik vanavond bij jou blijven?' Pein knikt zonder zijn ogen van de weg te halen.'Is goed.Valt Hidan je lastig?' Ik lach en moet moeite doen om niet de slappe lach te krijgen.'Nee, ik dacht hij een beetje kwaad was dat ik bij jou stond vanochtend en wil hem laten zien en merken dat ik bepaal wat ik wil'.Pein grijnst en knikt.

Terug thuis roepen we gedag, lopen door naar boven waar we de tassen droppen op Pein's kamer.In Hidan's kamer pak ik mijn koffer en zet deze ook bij Pein neer.
Weer beneden krijg ik positieve reacties op het jurkje en dank hen.

'S avonds besluiten we met z'n allen om pizza te bestellen, die binnen drie kwartier werd bezorgd.Ik zet me tussen Zetsu en Pein in en eet van mijn overheerlijke hawaï pizza.'Laat mij eens proeven'. Zegt Pein en gapt een pizza stuk van me.'Hey!Dat mag niet!' Protesteer ik en pruil, maar moet al snel lachen.Ik jat een salami punt van hem en eet deze op.'Niet mis.Volgende keer pak ik Salami.Wat heb jij?' Vraag ik aan Zetsu en bekijk zijn pizza.'Tonijn'. Zegt hij en stopt nog een stuk naar binnen.'Gatver..vis'. Ik hoor een aantal mannen lachen en Kisame wat brommen.'Wat?Wat nou?' 'Ze vinden me nog altijd een vis'. gromt Kisame en kijkt dan met name naar Itachi die zijn grijns probeert te verbergen.'Wat zijn jullie toch aardig voor elkaar'. Zucht ik en klap de pizza doos dicht als alle stukken op zijn.

Reageer (1)

  • Zeph

    VERDER!!!!
    -xxx-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen