Pein staat op en grijnst.'Je bent echt een uitlokker'. Zegt hij terwijl zijn handen even in mijn onderrug liggen.Ik steek mijn tong uit en zie een paspop een gaaf shirtje aan hebben.'Nice!' Ik wurm me uit Pein's armen en begin tussen de rekken naar het shirtje te zoeken.
'Do you like this?' Glimlach ik en houd het zwarte shirtje voor.Pein knikt en zoekt weer verder.Gniffelend loop ik naar voren toe en begin tussen de nieuwe kleding te zoeken.Ik vind een zwart paars jurkje dat misschien tot halverwege mijn bovenbenen zou komen.Bij de schoenen vind ik nog hakken met zilveren bandjes en keer terug naar het hokje en kleed me weer om.Het shirtje paste en stond goed.Dan doe ik het jurkje aan en doe de schoenen aan.'Junya?' Ik kom het hokje uit en zie Pein's verbijsterde gezicht.
'Oke, laat maar.Dat is het'. Zegt hij uiteindelijk en legt de kleren die hij vast had op de stoel neer en trekt me verder uit het hokje.Ik glimlach en voel mijn wangen rood worden.Hij draait me een rondje en knikt.'Jep, dit en wat je als eerste aan had'. Ik knik en kleed me weer om in mijn normale kleren.

Bij de kassa weet hij me zover te krijgen dat ik het jurkje aan doe, dus ga ik terug naar het kleedhokje als ik betaald heb.
Dan lopen we naar een café, nemen plaats op een terras waar we een broodje en wat te drinken bestellen.'Hoe laat is het eigenlijk?' 'Umh..ah 4 uur, alweer'. Beide zuchten we en besluiten om snel weer door te lopen.Ik weet Pein zo ver te krijgen dat hij ook wat koopt, een zwemshort!
'Oke, maar dan krijg jij deze van mij'. Ik kijk naar wat hij vast heeft een bruine bikini vast en een riempje met roosjes.Ik lach even maar knik dan.'Oke.Maar ook als we morgen gaan zwemmen'. Even kijkt Pein me nut aan maar stemt dan in.'Whatever'. Grijnzend sleurt hij me mee naar de kassa en betaalt.

Buiten haak ik mijn arm weer in die van Pein en bedank hem voor vandaag en de bikini.'Uhu.Maar dat is ook gelijk de laatste keer..' Ik trek een pruil naar hem maar zie hem grijnzen.'Nah!Niet lief!' Zeg ik en knijp in zijn arm.Pein lacht en als we bij de auto zijn gooien we alles achterin.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen