Ik zit net aan tafel als de rest van de mannen de kamer in komen.Snel kijk ik naar Hidan en Pein en eet dan door.

In de middag lig ik lui op de bank naar de radio luisteren terwijl ik tegen Itachi aanleun die een boek leest.'Junya, post voor je'.
Ik krijg een envelop in mijn handen geduwd van Zetsu.Ik bedank hem, open de envelop en lees de brief.Even denk ik een hartverlamming te krijgen als ik lees dat al het geld van mijn ouders naar mijn rekening is gezet.Het was zo veel, nooit gedacht dat mijn ouders zoveel geld hadden.En nu was het van mij.En dan praten we niet over honderdduizenden euro's, nee miljoenen.
'Oke! Wie gaat er mee de stad in?!' Roep ik terwijl ik opveer en in de bank sta.Itachi kijkt op naar me en kijkt me raar aan.'Hoezo?Wil je een bank gaan beroven?' Grijnst hij en zorgt dat ik weer ga zitten.'Nee, shoppen!Ga je mee?'
Itachi schud zijn hoofd en leest weer verder.
'Pein~!Jij gaat wel met mij mee he?!' Zeg ik hoopvol terwijl ik over te tafel heen spring naar hem toe.'Naar waar?' 'De stad, shoppen'. Zeg ik enthousiast.
Pein kijkt me even raar aan maar knikt dan.'Oke, mij best'. Zegt hij en loopt terug de gang in waar hij onze jassen pakt.
'Kakuzu!Ik jat jou auto voor vandaag!' Roept hij naar boven.'Doe je best'. Zegt Kakuzu die boven aan de trap verschijnt en de sleutels naar Pein toe gooit.

In de stad zeg ik dat hij me moet helpen met kleren uitzoeken, en sowieso de weg te vinden.'Oke, ik weet al een shop'. Zegt Pein en pakt me bij mijn arm.Snel haak ik door zijn arm en volg mee.Boven de ingang stond met grote letters 'Close to your Body'.
Binnen beginnen we bij de Sale spullen te kijken waar nog wel gave dingen tussen hingen en stonden.Ik vind een topless jurkje dat te combineren viel met een korset.Snel ren ik de pashokjes in, kleed me om en ben blij dat er een rits in het korset zit.'Pein?' Zeg ik en kijk rond door de winkel.Pein draait zich om en komt naar me toe gelopen.'Nice'. Grijnst hij en houdt me dan een broek voor en een top.Ik knik met wijde ogen en kleed me weer om.Als ik het hokje weer uitkom zit Pein relaxt op een stoel en kijkt me grijnzend aan.'Super, echt.Dit is echt jou, maar ook zo s-'. 'Sexy, jaja pervert'. Lach terwijl ik voor hem ga staan met mijn handen op zijn schouders.'Uitlokker'. Mijn hart klopte en ik voelde kriebels in mijn maag.Snel druk ik een zoen op zijn lippen en vraag hem met een lief gezicht nog wat uit te zoeken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen