"Je ziet er echt H-O-T uit met dat witte jurkje." zei Lotte en keek me bewonderend aan.
"Dankje" zei ik en haakte mijn arm in de hare en samen liepen we de E.S.B in.
"Hee daar zijn mijn favo Bitchez!" zei Anna en ga ons 3 kusjes op ons wang en trok ons mee naar haar vriendinnen. "Dit zijn de meisjes van de prive school van New York, je weet wel waar alleen maar rijken op zitten" zei Anna en keek haar rijke vriendinnetjes aan. "Oh, kan wel " zei ik nonchalant en pakte een glas cocktail van de ober die langs kwam. "Ken je ons dan niet?" zei het meisje met het belachelijke rode topje, volgens mij dacht ze dat het haar stond, maar het liet haar er erg achterbaks en sletterig uit zien. "Nee , ik ken je niet" zei ik nog steeds op de zelfde toon, en keek verveeld om me heen, Lotte was al naar Ghino gegaan maar ik zag nergens Jay.
"Is Percy Jackson ook uitgenodigd?" vroeg ik aan Anna en keek haar aan. "En btw wat zie je er schattig uit meid" zei ik tegen Anna en nam een slok van mijn cocktail. "Ohh bedankt!" zei ze blij, volgens mij vond ze het een hele eer ofso. "Maar bedoel je Percy die nieuwe? " Jaa" zei ik. "Oh jhaa hij is uitgenodigd jhaa, hij is echt een cutie hoor" zei ze. "Okee" zei ik. "Jij hebt toch met Jay? Jay Archibald?" zei een blond harig meisje, en keek me bewonderend aan, vast ook een chickie van die prive school. "Jaa, hoezo " zei ik verveeld.
"Hij is echt knap, je hebt echt geluk " zei ze en keek me met glinsterende ogen aan. Nou jipie zeg, krijg ik nu een medaille? dacht ik.
"Vind je?" zei ik maar en keek haar aan.
"Ja hij is echt knap" ik zag haar blozen.
God heb ik nu ook nog is een wanhopig meisje achter me aan.. dacht ik , ik keek om me heen in de hoop iemand te vinden die me kon redden.
En daar stond hij, in de deur opening samen met Michael Scott, en wat zag hij er knap uit in die kleren, ik voelde me blozen en zag dat hij naar me keek. Hij kwam op me af maar ik werd mee gesleurd door Jay, ik keek hem triest aan en keek Jay verveeld aan.
"Hee schat" zei hij en probeerde me te kussen.
"Hee krijg ik geen kus?" vroeg hij en keek me betreurd aan. "Denk maar niet dat ik het niet vergeten ben Jay, ik vergeef je niet zo makkelijk" zei ik en liep naar Percy toe.
"Hee" zei ik en gaf hem een knuffel. "Hee " zei hij verassend en hield me stevig vast, ik rook zijn geur op en hij rook naar de zee.
"H-ho-oi, ik ben Mi-ichael" zei Michael Scott en gaf me een hand. "Hoi Michael, ik ben Stormy" zei ik en schudde zijn hand. "Dat weet ik " zei hij en hij werd zo rood als een tomaat. Ik glimlachte en keek Percy weer aan.
"Zullen we dansen?" vroeg ik hem en hij knikte en we liepen de dansvloer op. Er draaide een slow nummer en ik zag iedereen naar ons kijken, en ik zag dat Jay rood aanliep van de woede, ik negeerde hem en begroef mijn gezicht in Percy ze hals.
Het liedje was afgelopen en samen liepen we naar de bar.
"Vind je vriendje dit wel goed?" vroeg Percy en keek me aan. "Wat maakt mij dat uit, moet die maar niet zo dom doen. ' zei ik en dronk wat van mijn glas water.
"Zo, Percy Jackson, had ik jou al niet gewaarschuwd, dat ik jou niet in de buurt van Stormy wil zien?" hoorde ik een stem achter me zeggen, en wist meteen dat het Jay was. Dus draaide ik me om en keek Jay verveeld aan.
"Wat gaat jou dat aan met wie ik dans" zei ik arogant en keek hem verveeld aan.
"We hebben altijd nog verkering" zei hij en keek me streng aan. 'Oh, betekent dat dan dat je over mij mag heersen?" zei ik.
"Jaa, ik moet je toch wel beschermen' zei hij als excuus.
"Haaa, ik heb jou bescherming niet nodig" zei ik en lachte hem uit. Hij pakte mijn arm stevig vast en fluisterde in mijn oor :"Let goed op wat je zegt schat" en liet mijn arm weer los en wende zich tot Percy.
"En jij" zei Jay en pakte Percy bij zijn kraag en keek hem vernietigend aan. "Blijf van me af gozer" zei Percy en sloeg Jay zijn arm weg.
Ze stonden dreigend tegen over elkaar.
Ik sprong er tussen en keek Jay vernietigend aan.
"Waag het is om hem aan te raken." zei ik.
"Wat wou je doen dan?" zei Jay kwaad, "Ik kan van alles met je doen" zei ik, hoe wel ik wist dat ik hem echt niet kon slaan.
"Oh nu ben ik bang" zei hij en keek me aan.
"Weet je wat, Jay, praat maar lekker verder, weet wel dat ik je vriendin niet meer ben, bij deze maak ik het namelijk uit" zei ik en keek hem arogant aan. "Je doet wat?!"
"Je hebt het wel gehoord Archibald " zei ik en draaide me om , om weg te lopen, maar hij hield mijn arm vast en sloeg in mijn gezicht.
"Jij vieze ** Lijer!" schreeuwde Percy en sloeg Jay ** hard op zijn smoel. Iedereen stond nu om ons heen, en ik voelde dat Jay zijn handafdrukken zicht baar werden op mijn gezicht, dit maakte me harstikke kwaad, al mijn adrenaline begon sneller te stromen, alsof mijn hart 180 cc ging, ik werd zo kwaad , ik voelde dat er iets om me heen cirkelde, alsof de wind buiten naar mijn agresiviteit luisterden, en de bliksem dat buiten neersloeg mijn kwaadheid was. De verlichting in het gebouw begon steeds aan en uit te flikkeren en ik voelde dat de elektriciteit naar mij toe getrokken werd, ik merkte niet op dat iedereen naar mij keek, en dat Jay en Percy gestopt waren met vechten en dat ze naar mij keken, ik hoorde niet dat de mensen om me heen fluisterden dat mijn ogen licht gaven, het enige wat ik wist of voelde was een enorme lading elektriciteit dat door mijn lichaam raasde.
"Dit word je dood Archibald " zei ik kwaad en wist niet dat mijn stem klonk als gedonder van een bliksem schicht.
"Rustig aan Stormy" hoorde ik iedereen zeggen, maar 1 stem liet mijn hoofd koel maken, een stem dat klonk als de zee, de stem van Percy, ik voelde mijn kwaadheid naar beneden zakken en knipperde met mijn ogen en keek om me heen.
"I.. Ik denk maar dat ik is ga, Het feestje was leuk Anna" zei ik snel en rende naar buiten, niet wetend dat Percy achter me aan kwam.

Reageer (3)

  • dobbythefreeelf

    Ik weet dat ik dit laat lees, maar wist je dat Michael Scott ook een schrijver is? Moest ik gewoon even zeggen!

    8 jaar geleden
  • hallootjes

    snel verder i love it to du snel verder he want het is AMAIZING!!!!!(H)(H)(H)(Y):):D:D

    1 decennium geleden
  • Awrighter

    OMGGG!!! ALS JE NU NIET VERDER GAAT KOM IK JE HALEN HOOORR I LOVE IT NEEE EFFE SIRIEUS ECHT I LOVEEEEEE ITT!!! AMAZING GEWELDIG FANTASTISCH SUPER WAT HEB JE NOG MEER EHM.. PRACHTIG IN EEN WOORD BRAVOOO APPLAUSJEE:D:D:D:D
    iloveeyouuuuuuxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen